Rhederoord: “Logeren in een landhuis



Stijlvol overnachten midden in de natuur

Na de prachtige rit van vorige week, delen we nu één van de andere geheimen van Landgoed Rhederoord. Een kijkje bij ons binnen…

Op één van de mooiste plekken van de provincie Gelderland, vlakbij de stad Arnhem en toch midden in de natuur, ligt het historische landgoed. Compleet gemoderniseerd maar nog wel met de authentieke details. Laat u zich volledig onderdompelen in een sfeer van luxe en traditie.

Het landgoed beschikt in totaal over 22 stijlvolle hotelkamers. Elke hotelkamer biedt een adembenemend uitzicht over de IJsselvallei of het omringende park en het daarachter liggende natuurpark de Veluwezoom.

De smakelijke biologische streekgastronomie maakt uw verblijf tot een unieke ervaring. We werken met eerlijke producten; zoveel mogelijk biologisch en altijd vol van smaak. Het liefst wat de streek en het seizoen ons bieden.

Even een paar dagen heerlijk ontspannen en genieten van natuur, cultuur en de biologische keuken? Kijk dan eens bij onze hotelarrangementen.

Voor meer informatie of reserveringen op Landgoed Rhederoord kunt u contact opnemen via 026-4959104 of info@rhederoord.nl


 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Landgoed Rhederoord

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement