easyHotel Maastricht City Centre: “Overnachten met uitzicht over de Maas”



Achtste hotel van Xcentric Hotels opent deuren vanaf 3 juli

Op dinsdag 3 juli openen de deuren van easyHotel Maastricht City Centre. Een compleet nieuw hotel gelegen tussen de Markt, de Sint Servaasbrug en het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein. easyHotel Maastricht City Centre heeft 74 comfortabele, functionele twee-, drie en vierpersoonskamers. De meeste kamers hebben een uniek uitzicht over de Maas of het historische stadscentrum.

easyHotel Maastricht City Centre
In een voormalig kantoorpand aan Het Bat in Maastricht wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwste easyHotel: Maastricht City Centre. Zoals de naam al doet vermoeden ligt het hotel in hartje Maastricht. Het hotel beschikt over 74 functioneel ingerichte kamers met eigen badkamer, uitstekende matrassen, airconditioning, TV en razendsnelle wifi. Bezienswaardigheden als het Vrijthof, de Sint Servaasbrug, de Markt en het Onze Lieve Vrouweplein liggen op slechts een paar honderd meter loopafstand. De meeste kamers hebben een prachtig uitzicht over de stad of de Maas. Het gloednieuwe hotel opent op 3 juli , vlak voordat Andre Rieu zijn reeks concerten op het Vrijthof start. Voor master franchise holder Xcentric Hotels B.V. is dit de achtste hotelopening.

Lucas Drewes, CEO Xcentric Hotels B.V.: "We zijn ontzettend trots op deze nieuwste easyHotel vestiging. Maastricht is - naast mijn studentenstad - een prachtige en levendige bestemming waar van alles gebeurt. De ideale plek voor een easyHotel dus. Ook in Maastricht bieden we een unieke combinatie van een toplocatie met comfortabele en aantrekkelijk geprijsde hotelkamers. Via onze site bieden we kamers aan vanaf € 49,00 per nacht voor zowel de zakelijke als de toeristische bezoeker van de stad. Veel mooier kunnen we het niet maken.’’

Over easyHotel en Xcentric Hotels B.V.
easyHotel is een unieke hotelformule, bedacht door Sir Stelios Haji-Ioannou, oprichter van easyJet. Wereldwijd heeft easyHotel 30 hotels in de grote steden van Europa en het Midden-Oosten. easyHotel hanteert een unieke formule waarbij je vanaf €49 per nacht een eigen kamer met badkamer, uitstekende matrassen, airconditioning, TV en razendsnelle wifi boekt. Xcentric Hotels B.V. is master franchise houder van easyHotel in de Benelux en opende ruim zes jaar geleden het eerste easyHotel in Nederland. Er zijn nu inmiddels vestigingen in Amsterdam, Zaandam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht en Brussel.

Voor meer informatie zie www.easyhotelbenelux.com en www.xcentric-hotels.com 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement