TT Hall gaat verder als Expo Assen



De TT Hall in Assen, de meest noordelijke beurs- en evenementenlocatie onder de vlag van Libéma, gaat verder onder een nieuwe naam: Expo Assen!  

Toni Denneboom, directeur beurzen en evenementen Noord en Oost Nederland geeft aan: "We merken in de markt dat veel mensen ervan uitgaan dat de hal en het TT Circuit onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het tegendeel is het geval, de evenementenhal staat los van het racecircuit en opent graag de deuren voor alle soorten evenementen, of dit nu vak- of publieksbeurzen, concerten of bedrijfsfeesten zijn. Expo Assen biedt, met een oppervlakte van 15.000 m2, ruime mogelijkheden voor tal van prachtige evenementen. Het team beurzen en evenementen Noord en Oost Nederland staat te popelen om aansprekende evenementen naar Expo Assen te halen. We gaan voor een frisse wind zorgen, dat is zeker. Deze naamswijziging is daarbij een belangrijke stap”. 

Expo Assen is sinds eind 2017 in handen van Libéma, onder wiens vlag ook onder andere Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, IJsselhallen Zwolle, Expo Haarlemmermeer en Omnisport Apeldoorn vallen. Met meer dan 20 locaties is Libéma een van de grootste leisure concerns van Nederland. Met de komst van Expo Assen heeft Libéma een landelijke dekking voor wat betreft beurs- en evenementenlocaties.   

Op www.expoassen.nl kunnen bezoekers alle informatie over Expo Assen en de evenementen die in Expo Assen plaatsvinden terugvinden.  

 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement