5e editie van De Brabantse Haringparty bij Landgoed Huize Bergen



Op woensdag 13 juni vindt alweer de 5e editie plaats van De Brabantse Haringparty bij Landgoed Huize Bergen. De Brabantse Haringparty is een avond voor Brabantse ondernemers georganiseerd door Kiwanis Vught waarbij de veiling van items voor het goede doel centraal staat.

Het eerste vaatje haring en andere interessante kavels worden op komische wijze onder de aandacht gebracht door veilingmeester Hans Tervoort. Een goed glas wijn, smaakvolle hapjes en een live optreden mogen op dit evenement bij Landgoed Huize Bergen natuurlijk niet ontbreken.

Netwerken op niveau

Er zit een zichtbaar stijgende lijn in de vaste groep Brabantse ondernemers die dit exclusieve event jaarlijks weet te vinden. Het evenement wordt om 17:00 geopend door burgemeester Van de Mortel waarna er onder het genot van een hapje en een drankje tot 21:00 genetwerkt kan worden op niveau. Het traditionele haringhappen zal op deze avond uiteraard niet ontbreken.

Veilingmeester Hans Tervoort

Naast elkaar ontmoeten in een unieke ambiance wordt De Brabantse Haringparty georganiseerd om geld in te zamelen voor goede doelen. Alle opbrengsten komen dit jaar ten goede aan de Stichting Kiwanis Fonds Vught en Stichting Jeugdfonds Vught. Centraal hiervoor staat de veiling die door de Bossche cabaretier Hans Tervoort op aangename wijze geleid zal worden. Onder andere een bronzen sculptuur van Renée van Leusden, een rondleiding bij Brabantweer Vught en natuurlijk het vaatje nieuwe haring behoren tot de kavels. De harington is speciaal voor deze gelegenheid op authentieke wijze vervaardigd door de kuiper van het Zuiderzee Museum Enkhuizen.

Live optreden Hans Dulfer

Bij een heerlijke voorjaarsavond hoort muziek. Na het verloop van de veiling wordt het evenement muzikaal afgesloten met een live optreden van Hans Dulfer & band.

Sponsorpakketten en kaartverkoop

Wilt u Kiwanis helpen bij de organisatie van dit evenement en zo een bijdrage leveren aan een grotere opbrengst voor de goede doelen dan zijn er speciale sponsorpakketten. Meer informatie over kaartverkoop en sponsorpakketten is te vinden op www.brabantseharingparty.nl.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: K. Geurts

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement