Meetingselect en NBTC Holland Marketing gaan samenwerking aan



Volledig aanbod Nederlandse vergaderlocaties op één plek

Het Nederlandse Bureau voor Toerisme en Congressen gaat een strategische samenwerking aan met Meetingselect, bekend van één van de meest succesvolle corporate booking tools ter wereld. Dat werd vorige week tijdens de IMEX bekend gemaakt. Wanneer meeting planners via het NBTC een hotel of vergaderlocatie zoeken of een groepsreservering willen maken, krijgen ze direct toegang tot de volledige database van Meetingselect, waar nagenoeg alle Nederlandse vergaderaccomodaties op één plek zijn te vinden. Mooie bijkomstigheid voor de preferred partners van het NBTC is dat zij daarbij als eerste naar voren komen.

Eén van de doelstellingen van NBTC Holland Marketing is Nederland op de kaart zetten als aantrekkelijke bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Veel internationale event & meeting planners gebruiken het platform van NBTC dan ook voor het zoeken van accomodaties en vergaderlocaties in Nederland. Door een slimme, technische integratie met de database van Meetingselect, waarin nagenoeg alle hotels, congrescentra en vergaderlocaties in Nederland zijn te vinden, is het aanbod dat NBTC meeting planners kan bieden nu compleet. Via het platform heeft deze doelgroep eveneens toegang tot de vele aanvullende meeting services die Meetingselect biedt. Vorige week, tijdens de IMEX in Frankfurt, werd de samenwerking beklonken.

Toegevoegde waarde

“Wij hadden behoefte aan een compleet overzicht van venues en aanverwante diensten, als extra service voor internationale meeting planners,” aldus Eric J.A.M. Bakermans, Director Marketing Meetings, Conventions & Events van NBTC. “We hebben ervoor gekozen om onze krachten te bundelen met Meetingselect, zij hebben nu eenmaal het best ingevoerde venue finder systeem van Nederland. Bovendien werkt het tweeledig: enerzijds ontsluiten we de Nederlandse meeting markt voor meeting planners en kunnen ze gebruik maken van de database via ons platform. Anderzijds bieden wij onze preferred partners de service dat zij als eerste naar voren komen bij een relevante zoekopdracht. Zeker voor hotels, congrescentra, DMC’s en de stedelijke congresbureaus die internationaal opereren, heeft die extra aandacht een enorme toegevoegde waarde.”

Extra volume

Judith Huisman, managing director Meetingselect: “We zijn vereerd dat het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen voor de online venue sourcing en meeting booking tool van Meetingselect heeft gekozen. Het NBTC heeft waardevolle partners met wie Meetingselect ook al jaren een nauwe relatie heeft, dus dat versterkt elkaar. Meetingplanners die de Meetings & Conventions website van het NBTC bezoeken, kunnen nu overal in Nederland congres -en vergaderlocatieslocaties zoeken en boeken. Via onze slimme interface en API oplossing voor CVB’s kunnen wij extra volume naar de voorkeurslocaties van het NBTC sturen. Deze voorkeurslocaties zijn te herkennen aan de welbekende oranje tulp.

Over Meetingselect

Meetingselect is al meer dan tien jaar dé booking tool voor het eenvoudig zoeken en boeken van inspirerende vergaderlocaties en hotels wereldwijd en het beheren van externe vergaderkosten. Dit gebeurt door middel van een slimme, corporate booking tool waar een state-of-the-art technologie achter zit zodat bedrijven veel efficiency en besparingen realiseren. Ook is Meetingselect expert op het gebied van strategisch meeting management en koopt in voor bedrijven.

Nominaties & samenwerkingen

Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de (inter)nationale MICE-markt en tech industry en won talloze prijzen. Meetingselect werd in 2017 genomineerd als EY Emerging Entrepreneur of the Year en behoort al vijf jaar op rij tot de Deloitte Tech Fast 50, waardoor Meetingselect is uitgeroepen tot Most Sustainable Grower 2017 in deze prestigieuze lijst. Sinds januari 2018 maakt Meetingselect deel uit van The Event Tech Tribe, een internationaal platform op het gebied van event technology services. 

www.meetingselect.com
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement