Summerclass Convention Bureau Gelderland: Hoe ontwerp je een ijzersterk programma?



Op maandag 11 juni wordt de jaarlijkse Summerclass van Convention Bureau Gelderland gehouden . Deze biedt eventplanners, evenementenbureaus en directiesecretaresses de mogelijkheid een kijkje te nemen in de Gelderse keuken van zakelijke evenementen. De Summerclass wordt gehouden in het totaal vernieuwde Musis in Arnhem. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het thema van de dag is: Hoe ontwerp je een ijzersterk programma?

Een ijzersterk programma is het fundament voor een geslaagd evenement. Hoe stel je een programma samen dat direct tot de verbeelding spreekt en aanzet tot actie? Aaaaha! Bureau voor live communicatie en Convention Bureau Gelderland nodigen geïnteresseerden  uit voor de Summerclass 2018. Samen met dagvoorzitter Erik Peekel, ervaren organisatoren en vakgenoten ontdekken de deelnemers  de geheimen van een ijzersterk programma.

Meld je nu aan!

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor de Summerclass, dus meld je snel aan! Dit kan eenvoudig via deze link. Hier staat ook het ijzersterke dagprogramma. Kosten voor deelname bedragen  € 50,- euro per persoon. Convention Bureau Gelderland stuurt na aanmelding een factuur toe.

Ervaren organisatoren geven tips uit de praktijk

De Summerclass start direct met tips uit de praktijk van drie top-organisatoren. Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie) presenteert het programma.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement