Meetingselect versterkt internationale positie met opening kantoren in Brussel en New York



Meetingselect, bekend van haar corporate online booking tool voor het boeken van vergaderlocaties en congreshotels én leverancier van één van 's werelds grootste onafhankelijke database van vergaderruimtes en eventlocaties gaat internationaal uitbreiden. Het Nederlandse bedrijf opent deze maand een kantoor in Brussel én deze zomer in New York.

Ambities op Amerikaanse markt
Meetingselect, gevestigd in Naarden, heeft grootse internationale ambities. Het bedrijf biedt wereldwijd meer dan 100.000 vergader- en congreslocaties aan via haar corporate booking tool, maar opereerde tot voor kort met name in de Europese MICE-markt. Met de opening van een kantoor in New York komt daar nu verandering in. Judith Huisman, MD Meetingselect: “We hebben ons de laatste jaren vooral gefocust op de Europese markt, maar krijgen ook vanuit de VS steeds meer aanvragen. Die groeitendens is zo sterk, dat we hebben besloten een kantoor in de VS te openen. Zo kunnen we ook onze Amerikaanse klanten optimaal bedienen. Er is zeker competitie, maar wij geloven dat we die prima aankunnen. Het product – de corporate booking tool - en de geïntegreerde services die we bieden zijn ijzersterk. Bovendien zijn we onlangs lid geworden van The Event Tech Tribe, een Amerikaans platform op het gebied van event technologie. Dat heeft onze positie in de VS flink versterkt.”

Uitbreiding naar België
Dichterbij huis, maar minstens zo relevant, is de Belgische MICE-markt. Om de huidige en toekomstige klanten hier zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn er twee leden aan het Meetingselect team toegevoegd die vanuit Brussel gaan opereren. Lise Vanwalleghem (meeting planner) en Lieselot Vijncke (sales manager), die elkaar nog kennen uit de branche, kijken ernaar uit om de Belgische markt te veroveren. Vijncke: “Omdat ik jarenlang als sales manager en daarna als inkoper bij diverse hotelketens heb gewerkt, heb ik een groot netwerk. Dat vormt om te beginnen een stevige basis. Het boeken gaat hier nog niet standaard online, daar zien wij kansen. Juist met de unieke tool van Meetingselect wordt het leven van zowel meeting planners als hotels en meeting venues een stuk kosten- en tijdsefficiënter.”

Over Meetingselect
Meetingselect is al meer dan tien jaar dé booking tool voor het eenvoudig zoeken en boeken van inspirerende vergaderlocaties en hotels wereldwijd en het beheren van externe vergaderkosten. Dit gebeurt door middel van een slimme, corporate booking tool waar een state-of-the-art technologie achter zit zodat bedrijven veel efficiency en besparingen realiseren. Ook is Meetingselect expert op het gebied van strategisch meeting management en koopt in voor bedrijven.

Nominaties & samenwerkingen
Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de (inter)nationale MICE-markt en tech industry en won talloze prijzen. Meetingselect werd in 2017 genomineerd als EY Emerging Entrepreneur of the Year en behoort al vijf jaar op rij tot de Deloitte Tech Fast 50, waardoor Meetingselect is uitgeroepen tot Most Sustainable Grower 2017 in deze prestigieuze lijst. Sinds januari 2018 maakt Meetingselect deel uit van The Event Tech Tribe, een internationaal platform op het gebied van event technology services. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement