Nieuwe meetingruimten in Woerden!



De ondernemers in Woerden staan niet stil en het aanbod voor vergaderlocaties- en congresruimtes blijft groeien. Plein 7, MeetINoffice en Boerderij de Boerinn initiëren nieuwe ruimten ter uitbreiding van het aanbod op de locatie!

KAS evenementenlocatie bij MeetINoffice

KAS is een bijzondere evenementenlocatie in het midden van Nederland. Deze locatie bevindt zich op het dak van MeetINoffice en biedt een creatieve omgeving met uitzicht over de oude binnenstad van Woerden. In combinatie met de ruimte Moods en de uitstekende catering organiseert u een prachtig evenementen welke uw bezoekers zal verrassen. KAS evenementenlocatie is centraal in Nederland en dichtbij Utrecht. Goed bereikbaar met de auto en trein en de locatie beschikt over 140 gratis parkeerplaatsen.

Nieuw bij Plein 7 – de Grand Salon

De Grand Salon is onlangs geopend bij Plein 7, de ruimte is volledig in een nieuw jasje gestoken en is zeer geschikt voor vergaderingen, feesten en congressen met grote gezelschappen; ideaal in combinatie met het Grand Café en de kleinere vergaderruimtes van Plein 7. Bent u op zoek naar een ruimte met een huiselijke en warme sfeer? Dan zit u hier zeker goed!

Vernieuwde Karnhuis en Grechthuis bij Boerderij de boerinn

Met trots presenteert Boerderij de Boerinn twee vernieuwde vergader- en congresruimtes! De voormalige wagenschuur, nu Karnhuis genoemd, is geheel gerenoveerd naar een ruimte voor circa 200 bezoekers. Met veel licht, een mos wand en temperatuur regulering. Maar dat is nog niet alles, ook het Atelier is verbouwd naar een nieuwe ruimte voor circa 80 personen, met veel licht én direct aan de groene polders! Het Atelier wordt vanaf april aangeboden als het Grechthuis. Van harte welkom!

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Woerden Marketing

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement