Groot tweedaags IIA congres in Flint



Het jaarlijkse congres van IIA Nederland komt op 7 en 8 juni naar Flint. In deze twee dagen komen internal auditors bij elkaar om nieuwe kennis op te doen en te netwerken. Het thema dit jaar is Creatie en Innovatie.

Het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA Nederland) is de grootste beroepsvereniging van internal auditors in Nederland. IIA Nederland organiseert elk jaar een groot congres met een thema dat aansluit op de huidige tijd. Er komen dit jaar veel bekende sprekers uit verschillende branches vertellen over onderwerpen die aansluiten bij het thema Creatie en Innovatie. Bekende keynote speakers zijn onder andere: Joris Luyendijk (journalist, verslaggever), Ben Tiggelaar (schrijver, gedragswetenschapper) en Peter Hinssen (technologie-ondernemer). Pauline de Wilde, bekend als presentatrice van RTLZ, is de dagvoorzitter. De hele Flint staat tijdens het congres in het teken van het IIA. Zowel in de grote zalen als in de kleinere ruimtes vinden diverse presentaties plaats.

Wat maakt Flint de perfecte locatie voor dit congres?
IIA Nederland gebruikt van bijna alle zalen van Flint. Het complete team wordt ingezet om dit evenement tot een succes te maken. In de keuken werken bijvoorbeeld meer dan 20 man om de beste lunch en hapjes neer te zetten. Daarnaast werkt het complete technische team van Flint mee aan het congres. 

Karin klein Wassink, evenementencoördinator van Flint, vertelt: “Het IIA is dit jaar voor de tweede keer bij ons in Flint met hun congres. Het leuke is dat je het vanaf het begin helemaal samen met de organisatie doet. Vanaf het eerste contact leer je de organisatie kennen en werk je mee aan een succesvol evenement.” 

Annemiek van Raalten, eventmanager bij IIA Nederland, is ook te spreken over deze manier van samenwerken: “Voordat ik iets wil vragen over de organisatie is dit vaak al geregeld. Een hele fijne, prettige en persoonlijke benadering en ook nog eens super professioneel.”

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen dit congres bezoeken, inschrijven kan nog t/m vrijdag 1 juni. Kijk voor meer informatie over de prijzen en het programma op http://www.iia.nl/congres2018.  
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement