Event websites: Momice legt de lat hoger



Momice, toonaangevend event management software leverancier in Nederland, introduceert een compleet nieuw event website design. Met dit nieuwe design heeft Momice niet alleen de meest gebruiksvriendelijke back-end, maar ook een moderne, strakke uitstraling die bijdraagt aan de totaalbeleving van de bezoeker. Bekijk de nieuwe look en feel hier.

Next level event websites
Mensen worden veeleisender, zowel de event organisator als de bezoeker verwacht meer. Met het fonkelnieuwe design legt Momice de lat hoog: de vergelijking ‘de Wordpress onder de event websites’ werd al meermaals gemaakt. Aan de hand van widgets en zonder enige technische kennis creëer je snel een mooie responsive website in de stijl van jouw event.

Hogere conversie
De recente update draagt bij aan een hogere conversie voor events. De organisator voegt eenvoudig call-to-action buttons, mooie foto- en video content toe aan je website. Door de veelzijdige templates kun je als creatieve eventmanager zelf een aantrekkelijke, professionele website opzetten, ook als je niet beschikt over een verzameling aan design skills.

Alles-in-1 event software
Het event website design is niet de enige verandering: vanaf nu is het ook mogelijk om tickets te verkopen met de software van Momice. Betaalde events worden steeds belangrijker voor het verhogen van de opkomst en het succes van events. 

Momice bood al 5 modules: Mail, Registratie, Website, Enquête en Statistieken. Met de toevoeging van de Ticket Module biedt Momice de meest complete event software. Een event organisator heeft nu met Momice alles bij de hand. Lees meer over de features van Momice.

Over Momice
De software van Momice draagt bij aan het organiseren van waardevolle en professionele events. Iedere event professional kan een event website maken in de stijl van de organisatie of event, uitnodigingen verzenden, automatisch registraties bijhouden, tickets verkopen en een enquête afnemen. Met de online ticketverkoop betreedt Momice een nieuwe markt. 

Met de modules Mail, Registratie, Website, Tickets en Enquête automatiseer je eenvoudig alle communicatie rondom je event. Met Momice bespaar je tot 75% van de tijd en verhoog je de ROI van je events, zonder technische kennis.

Momice is geschikt voor kleine en grote events: van congres tot training, business meeting of productlancering.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement