9 Zwitserse burgers die niet alleen de Amerikaanse president verbazenOf het nu op een boot is, op 2970 meter hoogte, met uitzicht of in een hotel: deze hamburgers behoren tot de beste van Zwitserland. Eet smakelijk. Switzerland Convention & Incentive Bureau heeft 9 tips op een rij gezet. Mocht je nog meer informatie wensen, stuur dan een e-mail naar scib.nl@switzerland.com of neem telefonisch contact op via 020-6209229.


1. De 007-buger
Van een hamburger genieten zoals James Bond? Dat kan op 2970 meter boven zeeniveau op de Schilthorn in Lauterbrunnen. De 007-Burger wordt geserveerd in het 360-graden-restaurant Piz Gloria en wel met kaas.
Link: http://bit.ly/2BD3cZq2. De burger met uitzicht
Het panoramarestaurant in Muottas Muragl pronkt terecht met een Angus Beef-burger met bergkaas en zoete-aardappelfrietjes. Het beste aan deze bergtopburger is echter zonder twijfel het uitzicht.
Link: http://bit.ly/2FqtLD83. De Lady-burger
In de hoofdstad, in het Bellevue Palace, direct naast het parlementsgebouw, kunnen gasten genieten van een Lady-burger. Deze wordt gemaakt met Angus beef, bacon, jam, truffel en mayonaise. Van deze hamburger zal niet alleen een First Lady smullen.
Link: http://bit.ly/2nggYg74. De burger op het meer
Op het Meer van Zürich is het elke dinsdag tijd voor “Build your own Burger”. Vlees, brood en sauzen uit de regio: je kunt alles zelf kiezen. De variant Pulled Pork is zeer populair onder de passagiers. Daarnaast zijn ook de vleesloze ingrediënten favoriet. De Vegi-burger staat op het meer hoog aangeschreven. Voor deze zelfmaakburgers moet Mr. President echter eerst terug naar Zwitserland: ze zijn weer verkrijgbaar vanaf 1 mei.
Link: http://bit.ly/2Fn4DNN5. De gourmet-burger van sterren chef
Andreas Caminada behoeft geen nadere introductie. Deze chef-kok van het slotrestaurant Schauenstein leert ons dat hamburgers helemaal geen fastfood zijn. In zijn versie is alles van “Hacktätschli” tot het brood zelf gemaakt.
Link: http://bit.ly/1o1QY1y6. De zoete burger
Die vind je alleen bij Braui Schönwerd: de Glacé-burger! Het zoete gerecht is ofwel verkrijgbaar met vanille-aardbeiglacé en ananas of met vanille-chocoladeglacé en banaan.
Link: http://bit.ly/2DJPiXj7. De Swiss-burger
In een Holy Cow-burger zit 100 procent Zwitserland. Alle ingrediënten komen immers uit Zwitserland. De bestseller heet Smoky Big Cheese and Bacon. Er zijn Holy Cow-restaurants in Zürich, Lausanne, Luzern, Thun, Winterthur, Noville, Genève, Sion en Fribourg.
Link: http://bit.ly/2DLjSni8. De après-ski-burger
Het terras van Mountain Boutique-resort Cervo Puro in Zermatt is een waar après-skiparadijs. En ook hier zijn hamburgers verkrijgbaar. En wel met Angus beef, jonge bladspinazie, geroosterde uien, BBQ-aioli-saus en bergkaas. Daarbij krijg je Cervo-frietjes met truffelolie en Parmezaanse kaas.
Link: http://bit.ly/2DMNAIN9. De Cult-burger
Als Cult-burger kunnen we de “Beefy Original” van het restaurant Silberkugel in Zürich aanbevelen. Deze hamburger met 56 gram rundvlees, Gruyère-kaas en saus kost zeven Zwitserse frank. Silberkugel is de eerste fastfoodketen van Zwitserland. Het eerste restaurant ging open in 1962 en sindsdien is het interieur nauwelijks veranderd. Cult.
Link: http://bit.ly/2DHGOzU
 

Informatie over de auteur

Lisette van Dolderen | Key Account Manager | 020 620 92 29 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland

Content van deze auteur

Waarom Zwitserland?
Evenementen tips voor bedrijven in Zwitserland
5 Technische bedrijfsuitjes in Zwitserland
9 Zwitserse burgers die niet alleen de Amerikaanse president verbazen
5 teamactiviteiten met actie in Zwitserland
5 creatieve teamactiviteiten in Zwitserland
SCIB organiseert studiereis naar Zurich en Bern
St Gallen: traditie en textiel
Bern: vergaderen en incentives in de hoofdstad van Zwitserland
Ticino - combinatie Italiaanse flair met Zwitserse gründlichkeit
Arosa Sport & Congress Centre - Experience added value!
Winnaar bijeenkomst SCIB 'Stap in de wereld van de treinreizen' bekend
Win een weekend naar Genève
Meet the Swiss - maak kennis met Genève
Congress Center Basel: grootste congrescentrum van Zwitserland
Nieuwe directeur Zwitserland Toerisme Benelux
Carlton Hotel St. Moritz crowned
Geslaagde bijeenkomst 'The Journey' in Tassenmuseum Hendrikje
11e Switzerland Meeting Trophy: overwinning voor team Rusland
2e plaats ‘Vriendelijkste luxe-hotel’ in Zwitserland
Zwitserland Toerisme lanceert nieuwe tool “Online Meeting Planner”
België wint Switzerland Meeting Trophy