Pulitzer Amsterdam treedt toe tot Legend Collection Preferred Hotels & Resorts



Pulitzer Amsterdam heeft onlangs haar status binnen Preferred Hotels & Resorts verhoogd naar de Legend Collection, de nieuwste collectie beschikbaar in ’s werelds grootste onafhankelijk hotelmerk met meer dan 650 onderscheidende hotels, resorts en residenties in 85 landen. Pulitzer Amsterdam is hiermee het eerste Legend hotel in de Benelux.

De Legend Collection van Preferred Hotels & Resorts vertegenwoordigt de ultieme portfolio met de meest uitzonderlijke onafhankelijke accommodaties op de meest unieke bestemmingen in de wereld. Wereldwijd geraffineerd en cultureel verfijnd, dat zijn de kenmerken van de hotels onderdeel van de Legend Collection. De meest prachtige gebouwen, attente en bijzonder persoonlijke service, gerenommeerde restaurants en faciliteiten, leggen de basis voor de meeste onvergetelijke ervaringen.

“Alleen de meest bijzondere hotels in de portfolio van Preferred Hotels & Resorts worden toegelaten tot de Legend categorie, daarom spreek ik namens het hele team van Pulitzer Amsterdam dat wij vereerd en zeer trots zijn,” vertelt Alexander van Gastel, General Manager van Pulitzer Amsterdam. “We streven ernaar om onze gasten een typisch Nederlandse ervaring te bieden met ons award-onderscheidende hoteldesign en continue de verwachtingen op het gebied van service, comfort en gastvrijheid te overtreffen.”

Het gerenoveerde Pulitzer Amsterdam is een luxe hotel gesitueerd in 25 samengevoegde 17de en 18de eeuwse grachtenpanden, in één van Amsterdams chicste buurten. Het vijfsterrenhotel heropende in augustus 2016 opnieuw haar deuren na een 1,5 jaar durende verbouwing en restyling en sloot zich destijds aan bij de LVX categorie van Preferred Hotels & Resorts. Het hotel biedt nu 225 gastenkamers, een uitgebreide serene binnentuin, vergader- en evenementenruimten evenals restaurant Jansz. en Pulitzer’s Bar die lokale smaken en producten etaleren.

Bezoek www.pulitzeramsterdam.com voor meer informatie en reserveringen.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement