Opening Music Meeting Lounge



Op 25 januari jl opende onderneemster Marianne Kuiper de deuren van de Music Meeting Lounge, een vergaderlocatie met een muzikale knipoog naar vervlogen tijden. Het welkomstwoord was op deze bijzonder dag in handen van Gerard Garritsen, vader en managing director van Martin Garrix.
Kuiper en Garritsen deelden met hun bedrijven het kantoorpand in het oude dorp van Amstelveen. Toen Martin Garrix BV uit zijn jasje begon te groeien en eind 2017 verhuisde, ontstond voor Kuiper de kans haar lang gekoesterde droom werkelijkheid te laten worden, het realiseren van een unieke vergaderruimte waarin de platencollectie die zij van haar vader erfde, een grote rol speelt. Een ode aan de muziek!

De vraag naar uniek vergaderen wordt steeds groter
Kuiper ademt dienstverlening. Ze begon haar carrière bij Bilderberg. Eerst onder leiding van Joop Braakhekke, maar later zwaaide zij, samen met Loek Beeren, de scepter. Na die bruisende jaren zette Kuiper het succesvolle Efficient Hotel Partner op. Met haar bevlogen team zoekt en boekt zij al twintig jaar hotel- en vergaderaccommodaties. Kuiper: ‘Wat ik zie is dat bedrijven er nog steeds voor kiezen ergens anders te vergaderen dan binnen de vier muren van het eigen kantoor. Vooral de vraag naar unieke, inspirerende vergaderruimten, die echt iets speciaals hebben, neemt toe. Met dat gegeven in het achterhoofd ben ik met de architect en de conceptontwikkelaar om de tafel gegaan. Wat wij bieden is een out of the box locatie, die in alle gemakken voorziet, qua inrichting, dakterras, catering en akoestiek, maar waar men ook echt iets bijzonders mag verwachten aan sfeer en beleving.’

Don’t you forget about me!
‘Mijn vader leed in zijn laatste jaren aan Alzheimer*. Steeds als ik bij hem op bezoek kwam, vroeg hij wat ik met zijn platen ging doen. Dat ik er nu een mooie bestemming voor heb gevonden, voelt goed. Daarbij, muziek verbindt, inspireert en stimuleert. Eén van de songs uit mijn vaders collectie is het welbekende Don’t you forget about me! (Simple Minds) Dit is dan ook de slogan van de Music Meeting Lounge en dé link naar vroeger, naar mijn vader en het verrassende karakter van deze nieuwe locatie. Want wie hier vergadert heeft een onvergetelijke dag!’

*Eerder deed Kuiper al een oproep om lp’s te doneren voor de Music Meeting Lounge. Als tegenprestatie zal zij na de opening een bedrag aan Stichting Alzheimer Nederland schenken.

www.musicmeetinglounge.nl


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement