Nieuwe QL Gids 2018 met QLUB-Arrangementen



In het meest bijzondere hotel van Amsterdam, Hotel TwentySeven dat zich op de Dam boven de Industriële Groote Club bevindt, werd in de laatste week van vorig jaar ​de QL Gids 2018 gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan de eigenaar van Hotel TwentySeven, tophotelier Eric Toren en aan zijn Signature Chef van restaurant Bougainville Pascal Jalhay.

De QL gids 2018, handzaam en toch 324 pagina’s dik, in drie versies (Nederlands/Engels, Duits/Engels en Frans/Engels), is nog informatiever geworden. Elk van de 130 hotels beschikt in de gids over 2 pagina’s. De locatie, waar het hotel zich bevindt, is op de tweede hotelpagina prachtig schematisch weergegeven. Tevens is er in de gids een aantal overzichtelijke geografische kaarten per land opgenomen.

Eric Toren ontving het eerste exemplaar van de QL Gids 2018, omdat hij zo’n bijzondere prestatie heeft neergezet, namelijk een state of the art suitehotel met toprestaurant in historisch erfgoed op de meest bekende plek van Nederland, namelijk de Dam in Amsterdam. Toren deed geen enkele concessie om zijn Hotel TwentySeven op topniveau gestalte te geven. En dat is hem met verve gelukt en QL is trots dat ook TwentySeven voor een samenwerking met QL heeft gekozen.

Introduceerde QL halverwege dit jaar zijn QLUB-Arrangementen, nu zijn deze ook in de gids per hotel gepresenteerd. Het QLUB-Arrangement bestaat altijd uit een diner en een overnachting met ontbijt. Altijd voor een vaste prijs, eenvoudig te reserveren via de QL Website. Deze QLUB-Arrangementen worden ook overzichtelijk gepresenteerd in het populaire QL Magazine, dat in elke hotelkamer voor de gasten klaarligt. De oplage van dit magazine is 35.000 stuks en verschijnt 2 keer per jaar. De QL Gids telt een oplage van
110.000 stuks. Om het nieuwste QL Magazine digitaal te bekijken: klik hier.

QL Hotels & Restaurants – QL staat voor Quality Lodgings - is in de loop der jaren uitgegroeid tot een prachtige collectie van zo'n 130 kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland. Goed eten, drinken en slapen gaan bij QL één op één samen.

Het boeken bij de QL Hotels & Restaurants sluit naadloos aan op de door QL recent geïntroduceerde Fair Deal: het direct en commissievrij boeken bij het hotel, zonder tussenkomst van kostbare boekingsorganisaties.

qlhotels.com
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement