Hertz introduceert met trots VIP Executive CarsHertz Autoverhuur gaat per direct de zakelijke personenvervoer branche bedienen met haar VIP Executive Cars. Dit assortiment is ontstaan uit onder andere de vraag naar luxe auto’s door chauffeursdiensten en organisaties die belangrijke personen willen vervoeren naar belangrijke congressen en evenementen.

Het modelgamma van de VIP Executive Cars bestaat uit luxe personenauto’s zoals Mercedes-Benz S-Klasse, Jaguar XJ, Mercedes-Benz E-Klasse en de Volvo S90. Voor het gezamenlijk vervoeren van meerdere personen kan er gekozen worden voor de luxe minibussen zoals de Mercedes-Benz V-Klasse en de Vito. Alle VIP Executive Cars worden geleverd in een zwarte of donkerblauwe kleur, zijn voorzien van lederen bekleding en nog vele andere luxe opties.

Productdifferentiatie
Naast Hertz 24/7 en Hertz Minilease zal Hertz met het VIP Executive Cars product nog verder differentiëren. Henk van den Helder, Algemeen Directeur Hertz: “Hertz is constant bezig met wat de markt van ons vraagt. Wij merken dat er een grote vraag is naar auto’s die direct inzetbaar zijn voor personenvervoer zoals directiechauffeur diensten, maar bijvoorbeeld ook artiestenvervoer tijdens het muziekevenement ADE. Speciaal voor deze doelgroep biedt Hertz de VIP Executive Cars aan”.

Ontzorgen
Hertz is de eerste grote autoverhuurder in Nederland die specifiek deze zakelijke markt bedient. Van den Helder: “het is in de zakelijke markt juist de kunst om zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom maakt Hertz de belofte naar de klant dat de auto’s voor de volle 100% gereinigd zijn, motorisch in uitstekende staat verkeren en indien gewenst bij de klant afgeleverd worden.
Hertz probeert altijd een zo groot mogelijke meerwaarde te leveren en wij denken met dit product weer een stap verder te zijn”.
Meer informatie over de VIP Executive Cars kunt u vinden op www.hertz.nl/vipexecutivecars of u kunt contact opnemen met ons VIP Executive Cars team op +31 (0)23 567 0747.

Over Hertz
Hertz is ’s werelds grootste autoverhuurmaatschappij die met de merken Hertz, Dollar en Thrifty auto’s verhuurt in circa 10.400 vestigingen in 140 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns- Amerika, Azië, Afrika, Australië, het Midden-Oosten en Nieuw-Zeeland. Hertz verhuurt al ruim 50 jaar kwaliteitsvoertuigen aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Product- en service-innovaties zoals de Hertz Gold Plus Rewards, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satellietnavigatie systeem, Minilease; het meest flexibele alternatief voor (privé)lease, en de unieke voertuigen in de Dream, Family, Prestige, Fun en Green Collections onderscheiden Hertz van de concurrentie. www.hertz.nl