Pulitzer Amsterdam wint beste hotel renovatie en restauratie in Europa



Pulitzer Amsterdam heeft maandag 20 november de award gewonnen voor “Best Hotel Renovation and Restoration” tijdens de uitreiking van de AHEAD Awards, de Awards for Hospitality Experience and Design in Londen. Pulitzer Amsterdam was het enige Nederlandse hotel die in de prijzen viel.

De jury, bestaande uit toonaangevende hoteliers, architecten en interieurontwerpers, beoordeelde de hotels op esthetische kwaliteit, gastervaring en commerciële rentabiliteit. De jury vertelt, “Pulitzer Amsterdam, gelegen in het UNESCO werelderfgoed gebied, wordt bewonderd voor de manier waarop Creative Director Jacu Strauss de 25 verbonden historische grachtenpanden uit de Gouden Eeuw heeft kunnen herpositioneren door het erfgoed en architectonisch pracht te combineren met een eigentijdse stijl.”
Al eerder wist het hotel diverse onderscheidingen in de wacht te slepen met haar hotel en design, waaronder de “It-List” 2017 van Travel + Leisure, National Geographic Traveller’s Big Sleep Awards 2017 en vorige maand de Franse Villegiature Award voor Best Interior Design and Architecture.

Het Amsterdamse vijfsterrenhotel heropende, na een 1,5 jaar durende verbouwing en restyling van alle vijfentwintig grachtenpanden, in augustus 2016 opnieuw haar deuren. Een mix van eclectische details en designstukken, samen met het individuele karakter van elk grachtenpand, laten Pulitzer Amsterdam tot leven komen.
Designer Jacu Strauss heeft zelf samen met General Manager Alex van Gastel en het Pulitzer team de award in ontvangst mogen nemen in Park Plaza Westminster Bridge in Londen.

Bezoek www.pulitzeramsterdam.com voor meer informatie en reserveringen.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement