Save the date: uitreiking Nationale Meeting Award op 12 maart



Op maandag 12 maart 2018 zullen de Nationale Meeting Awards worden uitgereikt. 

Branchevereniging CLC-VECTA is sinds deze editie partner in de Nationale Meeting Award (NMA), op zich geen verrassend nieuws maar nieuw is wel dat CLC-VECTA participeert door de organisatie van het Congresprogramma voor haar rekening te nemen.

Inmiddels zijn we volop aan de slag met de invulling van het programma dat gaat bestaan uit verschillende onderwerpen die op dit moment voor locaties en meeting professionals topics zijn. De datum is bekend, 12 maart 2018, in de middag. De locatie houden we nog even geheim tot dat we het programma definitief hebben ingevuld.

Heeft uw locatie al voldoende reviews voor de eerste ronde verzameld? Bekijk hier de meest actuele tussenstand.

Op 1 januari 2018 zal de eerste ronde sluiten en ronde twee van start gaan. In deze ronde worden de locaties onderworpen aan een objectieve kwaliteitscontrole, opgesteld door de Vergaderhamers. Deze objectieve kwaliteitscontrole zal bestaan uit een lijst van criteria waarop een score te behalen valt én een open vragenlijst over diverse thema's. Hieruit zal een top 3 per categorie worden geselecteerd. In de laatste ronde van de Nationale Meeting Award vindt een locatiebezoek van een onafhankelijke vakjury plaatst, waarbij uiteindelijk de beste meeting- en eventlocatie van Nederland zal worden gekozen.

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, CLC-VECTA en EventSummit (voorheen EvenementContact) hebben het initiatief genomen tot de organisatie van de Nationale Meeting Award. Motivatie voor deze nieuwe award was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie.

Deelname aan de Nationale Meeting Award
Inschrijven voor de Nationale Meeting Award 2018 gaat automatisch bij aanmelding voor de Publieksprijs van MeetingReview. Om uw locatie te kwalificeren voor de Publieksprijs zijn minimaal 10 reviews in 2017 vereist. Het inschrijfgeld is komen te vervallen en deelname aan de NMA is hiermee kosteloos.

Een locatie kan worden beoordeeld op het boekingsproces, de locatie, de zaal en de catering. 

Er zijn 5 categorieën, gebaseerd op capaciteit:
  • categorie S (capaciteit tot 25 personen)
  • categorie M (capaciteit tot 100 personen)
  • categorie L (capaciteit tot 250 personen)
  • categorie XL (capaciteit tot 500 personen)
  • categorie XXL (capaciteit vanaf 500 personen)


Een aantal tips om eenvoudig 10 reviews te ontvangen:
  1. Reviewformulier
    Gebruik het reviewformulier van MeetingReview op uw locatie. Bezoekers kunnen direct via een tablet of laptop een review schrijven (Review app) of integreer het formulier op uw eigen website.
     
  2. Uitnodiging via e-mail
    Stuur een MeetingReview e-mail naar één of meerdere bezoekers of genereer een link die u kunt gebruiken in uw handtekening.
     
  3. Quick Reviews
    Partners van MeetingReview kunnen gebruik maken van Quick Reviews. Klik hier om partner te worden van MeetingReview.

Voor de volledige informatie over deelname, de verschillende rondes en criteria verwijzen we u graag naar de website: www.nationalemeetingaward.nl
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement