Art Centre Delft combineert kunst, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid met geweldige natuurbeleving



Het gebeurt niet vaak dat we drie keer meerwaarde voor een locatie kunnen noteren, maar we hebben er weer één gevonden! Superblij zijn we met deze prachtige plek, een locatie met meer waarden voor natuur, cultuur én mens.

Art Centre Delft is gelegen tussen Den Haag en Rotterdam, midden in een prachtig beschermd natuurgebied van 18 hectare groot. De gebouwen van Art Centre zijn grotendeels opgebouwd uit natuurlijke materialen en een groot deel van de energie wordt opgewekt door zon en wind. De ruimtes hebben grote raampartijen en Afrikaans aandoende balustrades, vanwaar je over de natuur kunt uitkijken.Gelegen tussen Den Haag en Rotterdam, midden in een prachtig beschermd natuurgebied van 18 hectare groot. 

De gebouwen van Art Centre zijn grotendeels opgebouwd uit natuurlijke materialen en een groot deel van de energie wordt opgewekt door zon en wind. De ruimtes hebben grote raampartijen en Afrikaans aandoende balustrades, vanwaar je over de natuur kunt uitkijken.  

Art Centre Delft biedt werk aan diverse medewerkers met een arbeidsbeperking. De locatie is het culturele hart van Delft en wordt gerund door een kunstenaarsechtpaar. In de zomer bieden ze onderdak aan kunstenaars uit allerlei windstreken: Japan, Zuid Korea, Amerika, Zweden, Griekenland en Italië. Hun kunstwerken vind je overal op het terrein.

Echt weer zo'n prachtige, inspirerende plek, waar iedereen zich thuis voelt!

>> LEES MEER OVER ART CENTRE DELFT

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Locaties met Meerwaarde(n)

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement