Hoogste restaurant van Nederland wint Ondernemersprijs



De Zilveren Ooievaar, de prijs voor uitzonderlijk ondernemerschap in Den Haag, is afgelopen vrijdag uitgereikt aan The Penthouse. Het 135 meter hoge restaurant werd door de vakjury omschreven als innoverend en onderscheidend. Met deze overwinning hoopt ondernemer en eigenaar Elwin Giel The Penthouse nog beter op de kaart te kunnen zetten. “Onze droom is dat iedereen die in Den Haag woont of deze prachtige stad heeft bezocht, tenminste één keer de beleving van The Penthouse heeft meegemaakt!"

De Gemeente Den Haag kiest ieder jaar de meest bijzondere onderneming, die de Zilveren Ooievaar in ontvangst mag nemen. Dit jaar werd de prijs voor de 30e keer uitgereikt; extra speciaal dus. Wethouder Karsten Klein (economie) en directievoorzitter van Rabobank Regio Den Haag, Jaap Wielaart, overhandigden de prijs aan Giel tijdens Het Ondernemersplein Den Haag. Klein sprak namens de jury zijn bewondering uit voor het bedrijf: “Ambitie en innovatie was dit jaar duidelijk de hoofdboodschap en dat kun je dit bedrijf wel toeschrijven.” Daarnaast werd The Penthouse geprezen om het internationale team en de positieve invloed die het pand heeft op de buurt (omgeving station Holland Spoor). Er werd ook kritische feedback gegeven; The Penthouse moet naast alle ontwikkelingen wel de focus behouden. Elwin Giel: "Dat begrijp ik en houd ik zeker in mijn achterhoofd. Maar het is té leuk om met dit team lef te tonen en te blijven innoveren. Dat is volgens mij ook de reden waarom we deze prijs hebben gewonnen.”

Hoogste Skybar van Nederland
Deze prijs kon niet op een beter moment komen, The Penthouse is namelijk bezig met een aantal spannende ontwikkelingen. Rondom de jaarwisseling zal de nieuwe skybar open gaan en er zijn plannen om volgend jaar een wandeling op het dak mogelijk te maken. Deze is overigens nu al te beleven via de VR-experience op de www.thepenthouse.nl/vrtour2017.

Elwin Giel wil nog even benadrukken dat iedereen welkom is, van newly weds tot toeristen en van businessclubs tot de echte Hagenaars. “Nu zijn we voornamelijk bekend onder internationale gasten, maar het moment is er nu wel rijp voor om juist ook met bezoekers uit heel Nederland kennis te maken.”
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement