Regus opent nieuw business center in voormalig Essent-gebouw Den BoschNieuwe locatie aan Willemsplein voorziet in toenemende vraag flexibele werkplekken

In oktober opent Regus, marktleider op het gebied van flexibele werkplekken, haar tweede locatie in Den Bosch. Het nieuwe business center is gevestigd in het iconische voormalige Essent-gebouw aan het Willemsplein. Regus stelt met de nieuwe locatie in het centrum van Den Bosch ruim 1.500 vierkante meter beschikbaar voor zakelijke professionals. Het pand beschikt over 85 kantoren, 192 flexwerkplekken en vier vergaderruimtes.

De provincie Brabant kent een sterke economische groei en scoort in alle sectoren boven het landelijke gemiddelde, blijkt uit een rapport van de Sociaal Economische Raad (SER). De groei is het meest zichtbaar bij kleine en middelgrote bedrijven, met een omzetgroei van twaalf procent. Deze nieuwe locatie in het portfolio is dan ook het gevolg van de toenemende vraag naar flexibele werkplekken in Den Bosch.

Het bekende gebouw ligt zeer centraal, tegenover het Paleiskwartier van Den Bosch. Winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand, wat het een perfecte locatie maakt voor een lunch met collega’s of klanten. Bovendien is de locatie gemakkelijk te bereiken, dankzij de centrale ligging ten opzichte van het openbaar vervoer en de snelweg. Zowel de uitvalswegen en het treinstation van Den Bosch bevinden zich om de hoek van het nieuwe business center.

“We zijn trots dat we op zo’n unieke locatie ons wereldwijde netwerk mogen uitbreiden. We merken dat de vraag naar kantoorruimte door bestaande internationale bedrijven en startende ondernemers flink toeneemt in Den Bosch. Met deze fantastische nieuwe locatie kunnen wij voorzien in de huidige behoefte van de markt”, vertelt Patrick Bakker, CEO van Regus Northern, Western & Eastern Europe.