Eerste Europese conferentie over Video Strategie komt naar GentOp donderdag 30 november 2017 vindt de allereerste Europese conferentie over Video Strategie plaats in Gent. Deze Video First Conferentie is een unieke gebeurtenis die het belang van online video onderstreept. Ook de manier waarop online video de identiteit en digitale impact van merken kan optimaliseren wordt belicht. Visionaire leiders in de videowereld – van o.a. Youtube, FaceBook en Wistia –, internationale gastsprekers en baanbrekende experten sluiten zich op 30 november aan bij het videospektakel in de Zebrastraat.

Van strategie tot implementatie in maar één dag
Door alle professionals én digitale liefhebbers een goed gevuld bord praktische en educatieve content voor te schotelen, bewijst Video First dat video niet enkel voor marketeers is. Het evenement zal professionals aanzetten om in de eerste plaats, en vooral op lange termijn, na te denken over hun videostrategie. C-levels, managers, digitale marketeers, videoliefhebbers en andere gegadigden leren hoe video in elke fase van de customer journey kan ingezet worden. De sprekers zullen de deelnemers helpen om strategie om te zetten naar resultaat.

Inspireer, leer en activeer alles dat met video te maken heeft
Internationale sprekers zoals Chris Savage, Phil Nottingham, Leah Knobler, Niels McEvoy van spraakmakende bedrijven zoals Wistia, Facebook, Youtube verkennen samen met de deelnemers de hedendaagse groei van video en het toenemende belang ervan voor bedrijven. De conferentie spitst zich niet alleen toe op video marketing, maar zal de optimale werkmethoden verkennen voor alle bedrijfsafdelingen van verschillende sectoren. Zo keren deelnemers op het einde van de dag huiswaarts met nieuwe inzichten in diverse sectoren zoals financiën, HR, marketing, communicatie en meer!

De Video First Conferentie belooft te choqueren, verrassen en inspireren zoals geen andere mediaconferentie in Europe dat kan doen.  De grootste experten in de videowereld staan alvast klaar om je te inspireren op de allereerste Video Strategie Conferentie in Europa.

Bezoek Videofirst.eu voor tickets en bijkomende informatie.