Emirates viert negen jaar A380 met de vernieuwde Onboard Lounge



De vernieuwde A380 Onboard Lounge van Emirates heeft haar operationele debuut gemaakt op een vlucht naar Kuala Lumpur waarmee de 9e verjaardag van de prijswinnende A380 gevierd werd.

De Onboard Lounge is in gebruik genomen op 1 augustus 2008 en is sindsdien een belangrijke spil aan boord van de Emirates dubbeldekker. En nu, na 9 jaar, is de Emirates A380 Onboard Lounge aantoonbaar de meest populaire sociale hangout op 12.000 meter hoogte.

De meest recente make-over van de lounge, geïnspireerd door de stijl van luxe privéschepen, biedt een meer intieme ruimte. De verfijnde lounge heeft de mogelijkheid om 26 Business Class en First Class gasten te accommoderen. Naast zes van ‘s werelds beste wijnen, waarvan het aanbod per bestemming verschilt, is een Moët & Chandon of Veuve Clicquot champagne altijd aanwezig in de lounge.
Emirates heeft meer dan 6.000 crewleden die getraind zijn tot de beste drankmixers. Deze drankspecialisten kunnen 14 cocktails, waaronder een Bloody Mary of non-alcoholische Apple Spritzer, op perfect wijze bereiden. Ook liefhebbers van andere alcoholische dranken zijn aan het goede adres in de lounge, met op het menu onder andere een Hennessy XO Cognac en 18 jaar oude Chivas Regal old Scotch whisky.

De lounge is er ook voor de mensen die liever nuchter willen blijven gedurende de vlucht. Zo worden er onder andere verse sapjes, koffie van het merk Illy en verscheidene thee-smaken van Dilmah aangeboden. Achterin de lounge voorziet een 55-inch LCD scherm gasten van de laatste vluchtinformatie, live TV uitzendingen of de nieuwste updates op nieuws- en sportgebied. Emirates heeft onlangs haar Wi-Fi aanbod uitgebreid waardoor Emirates Skywards leden beschikking hebben over gratis Wi-Fi gedurende de gehele vlucht.
Emirates vliegt met de A380 naar 48 steden op 6 continenten. De laatste steden die aan het A380 netwerk zijn toegevoegd dit jaar zijn Sao Paulo, Casablanca en Nice. Emirates is wereldwijd de grootste uitvoerder van het A380 model met 96 van deze dubbeldekker vliegtuigen in service en nog 46 op bestelling. De Emirates A380 is een populaire keuze voor reizigers, verantwoordelijk voor het vervoeren van 80 miljoen passagiers sinds 2008.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement