Wereldprimeur in Den Haag voor dé Meeting ProfessionalCrowne Plaza Den Haag – Promenade introduceert Sony 4K laserprojectie in hotellerie

Met een grootschalige verbouwing speelt Crowne Plaza Den Haag - Promenade in op de uiterst moderne technologie trends in de hotellerie. Als eerste hotel ter wereld introduceert het Haagse Promenade Hotel een Sony 4K laserprojectie met oogstrelende beelden, 4 keer zo scherp als High Definition.

“Den Haag hoort tot de top 50 van internationale congres destinaties in Europa. Met deze laatste noviteit op het gebied van beeld, licht en geluid maken we een unieke stap om de traditionele ervaring voor meeting organizers te verruimen en te professionaliseren.” Aldus Patrick Aarsman, General Manager van Crowne Plaza Den Haag – Promenade. De afgelopen maanden onderging het Promenade Hotel een grootse verbouwing wat resulteerde in 99 nieuwe luxe kamers en een modernisatie van de drie grootste meeting zalen. De Sony 4K laserprojectie is midden juli beschikbaar in de grote plenaire zaal.

“Wanneer het gaat om hospitality, meeting en events tellen de details. Wij hebben daarom AVEX in Breukelen de opdracht gegeven om onze zalen te voorzien van innovatieve multimedia oplossingen. De Sony 4K laser projecteert haarscherpe beelden om bedrijven, producten of services letterlijk in de spotlight te plaatsen.” Voegt Aarsman toe.

Wereldprimeur met Sony 4K laserprojectie

Gerben Huisman, accountmanager hospitality van Avex, specialist in Effective Business Communications licht toe: “Via een Vision Presenter kunnen er meerdere beelden tegelijkertijd op de wand geprojecteerd worden. De beelden worden eenvoudig via een tablet gewisseld, vergroot of verkleind. Dat geeft de presentaties een interactief en creatief karakter. Verder beschikt de zaal over een ‘state of the art’ geluidsinstallatie. Door de hoge kwaliteit is de spraakverstaanbaarheid optimaal.”

Op de begane grond zijn de drie grootste vergaderzalen vernieuwd. Bestaande uit een grote plenaire zaal met twee aangrenzende subzalen die stand alone of gekoppeld te gebruiken zijn. Tijdens de renovatie is er gekozen voor een moderne look & feel waarin duurzaamheid een grote rol speelt. Zo zijn de tapijttegels van de zalen geproduceerd van visnetten.

Haagse trots op 99 nieuwe kamers

Al bij aankomst is de vernieuwing van het Promenade Hotel zichtbaar. De originele vleugel is volledig gestript en in nieuwe stijl opgebouwd. De kamers hebben een raampartij van vloer tot plafond gekregen, waardoor het prachtige uitzicht over het groene Van Stolkpark en Worldforum ten volste wordt benut. Ook de badkamers zijn afgebroken en voorzien van een modern design met luxe regendouche.

Alexander Kluit, Area General Manager: ”De overweldigende reacties zijn de kroon op het harde werk van ons team en wij zijn dan ook supertrots. Een compleet nieuw hotelproduct waarmee we onze gasten voorzien van alle comfort, rust en professionaliteit. Van 900m2 wellness in de Promenade Health Club & Spa, tot onze vernieuwde zalen, kamers en suites.”

Interview met Patrick Aarsman

General Manager Crowne Plaza Den Haag – Promenade


 

Over Crowne Plaza Den Haag – Promenade

Het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade ligt tussen het strand van Scheveningen en het centrum van koninklijk Den Haag. Het naastgelegen Van Stolkpark zorgt voor een oase van rust en groen rond het hotel. Het hotel heeft 178 hotelkamers, 8 vergaderzalen en 900m2 wellness onder het hotel. Hotelgasten maken gratis gebruik van het zwembad, de fitness en sauna van de Promenade Healthclub & Spa. Crowne Plaza Den Haag – Promenade is onderdeel van Apollo Hotels.

Over Apollo Hotels ®

Apollo Hotels (www.apollohotels.nl) is een keten van kwaliteitshotels in Nederland. De hotels staan garant voor bijzondere momenten in de mooiste steden van Nederland. Naast het eigen merk exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre. De hotelgroep heeft een passie voor eten en drinken, en maakt dit waar met restaurant concepten op top niveau zoals Floor17, Chef’s, The Harbour Club en Bierfabriek Almere.

Informatie over de auteur

Maxime Stolwijk | Meeting & Events Executive | +31 (0)70 351 17 13 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Crowne Plaza Den Haag - Promenade | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Van Stolkweg 1
2585 JL
Den Haag
Nederland

Content van deze auteur

Wereldprimeur in Den Haag voor dé Meeting Professional