Grootste techbeurs ter wereld komt naar AmsterdamCES, de grootste beurs voor technologie en innovatie ter wereld, komt in oktober naar Amsterdam.

Tijdens het evenement in de hoofdstad wordt een voorproefje gegeven van alles wat begin volgend jaar op de CES in Las Vegas te zien zal zijn. 

CES Unveiled Amsterdam moet start-ups, grote techbedrijven en investeerders uit Nederland en onze buurlanden bij elkaar brengen in de Beurs van Berlage. Volgens de organisatie is Nederland een plek waar technologie en innovatie de ruimte heeft om te bloeien en is Amsterdam daardoor de ideale locatie. 

Het evenement reist mede af naar onze hoofdstad dankzij de inzet van prins Constantijn, de start-upambassadeur van Nederland, die tijdens de afgelopen editie van CES een gesprek had over een mogelijke komst naar Amsterdam. De prins is de opvolger van Neelie Kroes, die eerder de taak had om ons als start-upland op de kaart te zetten. 

De Amsterdamse voorbeschouwing op CES wordt op 26 oktober gehouden in de Beurs van Berlage. De aanmelding voor het evenement start deze zomer. Van 9 tot 12 januari 2018 vindt de reguliere editie van de techbeurs plaats in Las Vegas.

Informatie over de auteur

Beurs van Berlage | Marketing Manager | 020-531 33 57 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Unique Venues of Amsterdam | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Damrak 243
1012 ZJ
Amsterdam
Nederland

Content van deze auteur

Beurs van Berlage & Maison van den Boer verlengen samenwerking
CES Unveiled Amsterdam op 26 oktober 2017 in Beurs van Berlage
Grootste techbeurs ter wereld komt naar Amsterdam
Artificial Intelligence en persoonlijke aandacht!