Betrokkenheid vergroten met AppendeeDe communicatiebehoefte tijdens evenementen via de mobiele telefoon wordt al sinds 2011 ingevuld door de twoppy event app. Om gevolg te geven aan de sterk groeiende vraag naar tools waarmee de betrokkenheid van deelnemers vergroot wordt, hebben de oprichters van twoppy een nieuwe premium app in de markt gezet… Appendee.

Geen zorgen, twoppy blijft gewoon bestaan. Het succes van twoppy zit ‘m in de laagdrempeligheid. Het zelf service platform is zeer eenvoudig in te richten en dankzij het prijskaartje betaalbaar voor ieder evenement.

Voor de meer eisende organisator komen de oprichters Derrick Stomp en Jasper van Blerk met Appendee, een premium app voor congressen, zakelijke evenementen en groepsreizen. Derrick Stomp laat weten dat de naam voort komt uit een samenvoeging van ‘app’ en ‘attendee’. De ‘attendee’ (deelnemer) staat bij ieder evenement centraal. Met Appendee leveren we een app die precies in de behoefte van de deelnemers voorziet.

Een app die volledig aansluit bij de behoefte van de zakelijke gebruiker. Naast alle ins en outs rondom het programma zorgt de app ook voor extra interactie tussen de deelnemers en vergroot het de betrokkenheid doordat je als beheerder via de app stellingen kan voorleggen aan het publiek waarbij de resultaten live op het grote scherm getoond kunnen worden. Eén systeem waarmee deelnemers geïnformeerd worden, kunnen netwerken én participeren tijdens live-polls.

Waar de nadruk bij twoppy ligt op het self-service systeem, wordt men bij Appendee volledig ontzorgd. En daar gaan ze bij Appendee ver in. “Naast het leveren van de app, ontwerpen en verzorgen we indien er behoefte aan is zelfs bijvoorbeeld volledige abstract-boeken en/of hand-outs”, aldus mede-oprichter Jasper van Blerk van Appendee.com.