Natuurlijk design-slapen in het hart van Twente



Je hoofd leegmaken. Lekker eten. De natuur in. Als je rust nodig hebt, moet je er soms gewoon even uit. Voor iedereen die dan meteen op zoek gaat naar vliegtickets – hold your horses. Wat dacht je van een roadtripje naar Twente? Hampshire Hotel – De Broeierd Enschede ligt aan de rand van de stad en vlakbij prachtige natuurgebieden. In de gloednieuwe kamers gaat die heerlijke
buitensfeer binnen lekker verder. Slaap met je hoofd in de wolken en wordt wakker met de vogeltjes, of hou beide benen op de grond en ga eens goed aarden op de diepblauwe benedenverdieping. Binnenhuisarchitect Feran Thomassen gebruikte ruwe materialen voor gezelligheid en sfeervolle contrasten voor rust. Kom je ook, even helemaal tot jezelf op de ontmoetingsplaats van Twente?

Gegarandeerd zen
De perfecte balans tussen stad en natuur, dat vind je bij Hampshire Hotel – De Broeierd. Je stapt zo het uitgestrekte groen in, maar ook Enschede vol boetiekjes, restaurants en cafés is vlakbij. Wie liever gewoon lekker in en om het hotel blijft zit hier ook goed. Brasserie De Bakspieker verzorgt een live cooking ontbijt en serveert heerlijke high-tea, Bistro De Broeierd – met groot terras en buitenkeuken – is een fijn restaurant vol heerlijke gerechten. Feran Thomassen liet zijn designgedachte los op het hele hotel en zorgde met kleurrijke tegenstellingen voor spanning én rust. Het contrast tussen de openbare ruimten vol kleur en de serene sfeer achter de hotelkamerdeur zorgt voor een extra gevoel van privacy. Zo ga je gegarandeerd zen weer naar huis!

Zie voor meer informatie over Hotel – De Broeierd Enschede: https://www.hampshire-hotels.com/hampshire-hotel-de-broeierd-enschede.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement