WOW air start met vluchten naar Chicago



WOW air opent Een nieuwe Amerikaanse route: Chicago wordt de tiende bestemming van de IJslandse low-cost airline in Noord-Amerika. Nederlandse reizigers kunnen via een korte overstap in Reykjavik al vanaf €159,99 enkele reis naar de Amerikaanse stad vliegen.

WOW air vliegt 4 tot 6 keer per week vanaf Amsterdam naar Chicago, met een optimale overstap in Reykjavik van ongeveer een uur in beide richtingen. De vlucht vanaf Amsterdam vertrekt om 12:35 en komt aan in Chicago om 16:40 lokale tijd. De nieuwe route wordt uitgevoerd met een Airbus A321.

Met de toevoeging van de “Windy City” aan haar netwerk, biedt WOW air vluchten aan naar de drie grootste steden van de Verenigde Staten: New York, Los Angeles en Chicago. Chicago O’Hare Airport is een belangrijke hub en vormt de toegangspoort tot veel staten in het Midwesten.

Zoals op alle WOW air vluchten van en naar Noord-Amerika, kan er op deze route ook gebruik gemaakt worden van een gratis tussenstop in IJsland. Zo kunnen reizigers natuur in IJsland combineren met een stedentrip, zonder extra vluchtkosten.
Voor meer informatie over WOW air en de actuele tarieven bezoek de website www.wowair.nl.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement