Xtorm mobiele lader voor elke vakantietypeZorgeloos op vakantie dankzij Xtorm

Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, beschikt over een ruim assortiment en biedt voor elke soort vakantie een geschikte (solar) Power Bank. Mobiele apparaten zoals telefoon, camera en Bluetooth speakers zijn onmisbaar tijdens de zomervakantie en blijven dankzij Xtorm altijd en overal opgeladen.

Tijdens een vakantie is niets zo vervelend als een lege batterij. De wegenwacht bellen bij autopech, tijdens een wandeling in de wildernis de weg terug vinden en die perfecte zonsondergang vastleggen worden dan erg lastig. Xtorm biedt de uitkomst voor een zorgeloze zomervakantie.

Xtorm laders functioneren als externe accu’s waarmee mobiele apparaten opgeladen kunnen worden zonder dat hier een stopcontact voor nodig is. Via Xtorm Power Banks of Solar Chargers kunnen mobiele apparaten met USB-aansluiting gemakkelijk worden voorzien van extra energie.

Net als vakantiebestemmingen, zijn Xtorm laders beschikbaar in verschillende soorten en maten. Tijdens een strandvakantie zal een zonne-lader, zoals de Lava 2 Solar Charger, de perfecte uitkomst bieden om via zonne-energie een lege batterijen te voorkomen. De robuuste Power Bank Xtreme zal daarentegen juist geschikt zijn voor actieve vakanties vol avontuur. Ook voor een stedentrip of dagje uit heeft Xtorm krachtige en compacte laders die gemakkelijk mee te nemen zijn, zoals de Power Bank Explore of Fuel Bank 2x.
Al met al biedt een Xtorm lader dé ultieme laadoplossing tijdens de vakantie! Of het nou een dagje uit, een stedentrip of een zonnige bestemming is, met Xtorm kun je altijd zonder zorgen op pad.

Prijs en beschikbaarheid
Xtorm mobiele laders zijn vanaf €14,99 beschikbaar bij diverse (online) winkels en op Xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Over Xtorm
Xtorm is opgericht in 2008 en onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories b.v., met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele laadoplossingen. De collectie is aangevuld met Xtorm Business producten. Xtorm producten hebben een eigentijds karakter en zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn Xtorm producten wereldwijd verkrijgbaar in 52 landen. Meer informatie vindt u op www.xtorm.eu.