Rotterdamse partijen Laurenskerk en Van der Linde catering + evenementen slaan handen ineen



Afgelopen week is de samenwerkingsovereenkomst tussen de Stichting Laurenskerk en het Rotterdamse familiebedrijf Van der Linde Catering + Evenementen ondertekend. Hierin hebben de beide Rotterdamse iconen afgesproken nauw te gaan samenwerken op het gebied van promotie, evenementenorganisatie, sales en catering.

Na een aantal recente renovaties en verbeteringen van de grote kerk, zoals licht, geluid en verwarming, een nieuw stadspark met café bij de entree en zeer recent het vernieuwde glas in lood, is de waarde van de kerk als unieke historische evenementenlocatie in de stad enorm toegenomen. Het bestuur van de Laurenskerk besloot daarom met haar vaste leverancier Van der Linde uit Berkel en Rodenrijs een partnerschap aan te gaan voor de komende jaren.

Namens de Laurenskerk vertelt Frank Migchielsen ons: “Van der Linde Catering + Evenementen is al jaren een bekende voor ons, ze kennen onze markt en zijn een lokaal bedrijf met catering op hoog niveau. Gezien onze functie in de stad voor grote concerten, feesten, diners, bruiloften en uitvaarten, maar ook steeds meer voor de internationale congresmarkt, die groeit door de populariteit van de stad, zijn wij uitgekomen bij deze lokale partner met nationale bekendheid en internationale allure. Wij zijn trots op deze samenwerking en hebben de eerste positieve effecten al gerealiseerd in de vorm van enkele topdiners, ontvangsten en congressen.”

De Laurenskerk
Midden in het bruisende Laurenskwartier, op een steenworp van o.a. de Markthal en het WTC ligt het laatst overgebleven middeleeuwse gebouw van Rotterdam centrum. De Laurenskerk is een historische en sfeervolle locatie voor uw (gala)diner. Met de kerk, de kroonluchters en het hoofdorgel als decor biedt u uw gasten een bijzondere ervaring. De dinerlocatie is geschikt voor gezelschappen van 100 tot 1000 personen.

50 jaar na heropening Laurenskerk
Na de Tweede Wereldoorlog lag Rotterdam in puin. De wederopbouw van de Laurenskerk heeft tot 1968 geduurd voor de kerk weer in gebruik kon worden genomen. Dit feit zal in 2018 gevierd gaan worden met een jubileumprogramma. Hans van der Linde zegt hierover: “Wij zijn zeer trots als Rotterdams bedrijf dat wij dit oude icoon van de stad verder mogen mee ontwikkelen in haar hernieuwde functie voor evenementen. Het jubileum jaar zullen wij de Laurenskerk mede ondersteunen in promotie en catering. Deze samenwerking is voor mij persoonlijk sowieso een eer, omdat mijn grootvader ons bedrijf ooit begonnen is hier in het centrum van Rotterdam aan de Kareldoormanstraat in 1962, waardoor ons bedrijf haar 55-jarig jubileum viert dit jaar. Met deze samenwerking is onze cirkel weer rond en kunnen wij samen verder bouwen aan het succes van de Laurenskerk in de eventbranche.”

Van der Linde Catering + Evenementen is een full service party catering bedrijf met een duurzaam karakter en is met name actief in Zuid-Holland. Het onderscheidende vermogen zit in het proactief meedenken en doen met een no-nonsens mentaliteit. Onbezorgde gastvrijheid met culinaire verrassingen en creatieve concepten op maat.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement