SPLASHTOURS ONTVANGT CERTIFICAAT UITMUNTENDHEID 2017 VAN TRIPADVISOR



Afgelopen week is bekendgemaakt dat TripAdvisor® Splashtours een Certificaat van uitmuntendheid heeft toegekend. Het certificaat wordt voor de zevende keer uitgereikt aan ondernemingen die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich restaurants, accommodaties en attracties uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden.

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 uit 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.

“Wij zijn zeer vereerd dat Splashtours het Certificaat van uitmuntendheid heeft mogen ontvangen.Het is een opvallende en bijzondere activiteit met een zeer toegewijde crew. Zij maken het mogelijk en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Daar zijn wij trots op!” aldus Stephanie Sippens, Marketing en Communicatie Manager van Splashtours.

Meer informatie over het certificaat en TripAdvisor staat op de site van Splashtours.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement