Emirates’ inflight entertainment voor 13e keer op rij verkozen tot beste ter wereld



De airline neemt daarnaast ook de award voor Best First Class Comfort Amenities in ontvangst

Emirates heeft voor het 13e jaar op rij de World’s Best Inflight Entertainment award gewonnen tijdens de Skytrax World Airline Awards van 2017. Ook nam de airline de award voor Best First Class Comfort Amenities in ontvangst.
De Skytrax World Airline Awards zijn gebaseerd op het grootste passagiers tevredenheidsonderzoek binnen de luchtvaartindustrie en worden beschouwd als de wereldwijde maatstaf voor de kwaliteit van luchtvaartmaatschappijen. De resultaten van dit jaar zijn bepaald door 19,8 miljoen klanten uit 105 verschillende landen. Via de Skytrax enquête zijn van augustus 2016 tot en met mei 2017 meer dan 320 luchtvaartmaatschappijen beoordeeld.

World’s Best Inflight Entertainment sinds de lancering
Emirates’ inflight entertainment systeem ice werd gelanceerd in 2003 en is sindsdien toonaangevend in de industrie. Inmiddels beschikt ice over 2.500 kanalen aan entertainment, waaronder de nieuwste films, bekroonde tv-box sets, live TV, muziek en computerspellen. Door middel van continue productverbetering streeft Emirates ernaar om haar klanten een superieure in-flight ervaring bieden. In het afgelopen jaar is het entertainment aanbod flink uitgebreid en klanten hebben nu meer en gevarieerdere keuzes dan ooit. Zo kun je professionele cursussen volgen via LinkedIn en met uTalk spijker je je talenkennis bij tijdens de vlucht. Daarnaast heeft Emirates flink geïnvesteerd in bereikbaarheid en Live TV aan boord. In 129 van haar vliegtuigen biedt de airline Live TV en op 86% van de vloot is er WiFi verbinding beschikbaar.

Best First Class Comfort Amenities
Emirates heeft tijdens de Skytrax Awards van dit jaar ook de categorie Best First Class Comfort Amenities gewonnen, na een complete productvernieuwing in alle cabines gericht op het verbeteren van het comfort van de passagier. Een van de nieuwe producten die vorig jaar geïntroduceerd zijn is een luxe spa-assortiment van het bekroonde Ierse merk VOYA. Deze huidverzorgingslijn is exclusief voor Emirates gecreëerd en is beschikbaar in de A380 shower spa’s in Business en First Class. Daarnaast heeft Emirates voor het creëren van de nieuwste amenity kits samengewerkt met het Italiaanse luxemerk Bulgari en biedt als enige airline ter wereld hydraterende loungekleding in de First Class.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement