Alliance 'Supernovae Dinner' spektakel



Alliance Gastronomique bestaat 50 jaar en viert dit met een jaar vol culinaire festiviteiten! Zo vond op afgelopen zondag het uitverkochte Supernovae Dinner plaats in het InterContinental Amstel Amsterdam.

Op 9 maart 1967 is door negentien Nederlandse restaurateurs de Alliance Gastronomique opgericht. Vijftig jaar later uitgegroeid tot het langst bestaande culinaire samenwerkingsverband in Europa met niet minder dan 37 leden in Nederland en België. Eén van de vele activiteiten in dit jubileumjaar, het Supernovae Dinner, vond afgelopen zondag plaats in het InterContinental Amstel Amsterdam.

Een supernovae is het verschijnsel waarbij meerdere sterren op spectaculaire wijze exploderen. Dit evenement heeft vandaag haar naam volledig waargemaakt. Maar liefst zeventien Michelin-sterren hebben gezorgd voor een smaakexplosie die zijn weerga niet kent en een presentatie van de gerechten die nog lang op het netvlies blijft staan. Kortom, een avond om nooit meer te vergeten.

Na een warme ontvangst zijn de gasten in de lobby verrast met de eerste vier bijzondere gerechten. Vervolgens is de culinaire verwennerij voortgezet in de Spiegelzaal waar de gasten aan grote ronde tafels hebben genoten van nog eens zes gerechten van topkwaliteit, uiteraard begeleid door een passend arrangement champagne en wijnen. De avond werd muzikaal omlijst door de Tiny Little Big Band.

Als afsluiter van deze onvergetelijke avond zijn de gasten uitgenodigd op het terras, alwaar zij tijdens een spectaculaire act op de Amstel konden genieten van de sprankelende desserts. Kortom The Supernovae Dinner is een spektakel om nooit meer te vergeten.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement