Theaterhotel Venlo geopend



De verf is net opgedroogd, de bedden zijn door proefslapers als zeer positief beoordeeld, de airco heeft voor het eerst verkoeld, de wifi werkt op volle kracht en van de indrukwekkende stortdouches wordt echt iedereen vrolijk. Kortom, Theaterhotel in Venlo gaat de deuren openen. Woensdag 17 mei verrichte Burgemeester Antoin Scholten van Venlo de officiële en langverwachte opening. Het hotel is een aanwinst voor de stad Venlo en voor De Maaspoort Theater & Events, maar vooral een groot gewin voor toekomstige gasten die in Theaterhotel Venlo werkelijk alles onder één dak hebben.
Theaterhotel Venlo is een fonkelnieuw hotel op een van de meest historische plekken van de stad en biedt enkel en alleen sfeervolle en moderne kamers die tot in detail zijn aangepast aan de huidige tijd.

Onvergelijkbaar
Het hotel is ingericht naar een vier sterren classificatie en dat houdt onder andere in dat toekomstige gasten kunnen kiezen uit kamers in de categorieën Comfort kamers, Deluxe kamers en Luxe Suites. Theaterhotel Venlo is onvergelijkbaar met andere hotels in de regio en biedt gastvrijheid, comfort en absolute rust die is omringd door bruisende gezelligheid en plezierige hectiek van een bourgondische stad uit duizenden. En dan ook nog eens met alle vooruitstrevende faciliteiten van een de modernste en compleetste theaters van ons land.

Samenwerking
Intensief zal er worden samengewerkt met De Maaspoort Theater en Events. Directeur Leon Thommassen van De Maaspoort en directeur Gijs Hendrikx van Theaterhotel Venlo zijn erg te spreken over de eerder beklonken samenwerking. Welke zich nu al manifesteert op diverse fronten van zowel het hotel als het theater. De ontbijt-, lunch en dinermogelijkheden bij De Maaspoort Theater en Events zijn indrukwekkend en veelzijdig. Het bourgondische Luif Aete & Drinke, het klasse Cabillaud en het elegante Scheuten terras staan klaar voor de gasten van Theaterhotel Venlo met spijs, drank en veel gastvrijheid. Ook Hotelbar De Miste is weer geopend en staat klaar met permanente kwaliteit voor hotelgasten maar zeer zeker ook voor de gasten uit de regio. Het Theaterhotel gaat gebruik maken van de exclusieve parkeerfaciliteiten die gelegen zijn pal onder De Maaspoort Theater & Events. Tevens zullen de receptiewerkzaamheden van het hotel worden ingevuld door de ontvangstbalie van het theater. De 42 stijlvolle en luxe kamers zijn verspreid over twee etages. De kamers kijken uit op het eeuwenoude, vrijstaande stadhuis in renaissancestijl uit 1597 of op het aan de Maas gelegen poppodium Grenswerk, gebouwd in historische pakhuisstijl. Méér in het hart van de stad kan een hotel niet liggen. Alle kamers hebben luxe voorzieningen, zijn ruim, comfortabel en hebben elk hun eigen charme.

Behoefte
Eigenaar van het pand is Harm Swinkels. Het hotel zal worden gerund door de jonge Venlose ondernemer Gijs Hendrikx. Gastheer in De Miste is Sef Smeets. Het idee voor een klasse hotel op deze toplocatie is al jaren meer dan een idee bij Swinkels en door nu daadwerkelijk de deuren te open, kan Gijs Hendrikx eindelijk inspringen op de groeiende behoefte van zowel zakelijke als toeristische gasten om in luxe te kunnen verblijven in down town Venlo.

www.theaterhotelvenlo.nl
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement