ASML continueert de relatie met American Express Global Business Travel



Het Nederlandse hightechbedrijf ASML zet zijn samenwerking met American Express Global Business Travel (Amex GBT) op het gebied van zakenreizen voort. ASML en Amex GBT, van wie het partnership twintig jaar geleden startte, ondertekenden gisteren een samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar. De voornaamste reden voor ASML om opnieuw voor Amex GBT te kiezen is de expertise die AMEX GBT biedt op het gebied van procesverbetering rondom zakenreizen.

Voor ASML, dat wereldwijd 16.500 medewerkers telt in 60 vestigingen en 16 landen, is het belangrijk om een gestroomlijnd zakenreisbeleid en -management te hebben. Amex GBT speelt hierbij een belangrijke rol. Jurgen van der Kruijssen, Senior Procurement Manager Travel & Facility Services bij ASML: “Amex GBT brengt veel ideeën ter tafel om de processen rondom zakenreizen efficiënter te maken en werkt mee aan de implementatie hiervan. Daarbij hebben ze veel aandacht voor de zakenreizigers zelf en is de dienstverlening goed toegespitst op onze diverse organisatie.”

End-to-end dienstverlening
ASML ontvangt van Amex GBT ‘end-to-end’ zakenreisdienstverlening. Zo worden alle zakenreizen van medewerkers zowel on- en offline via Amex GBT geboekt en staat de klantenservice van Amex GBT de zakenreizigers bij. Amex GBT adviseert over de inrichting van het zakenreisbeleid en speelt een rol bij de uitvoering van dit beleid in verander- en programmamanagement.

Freek Jansen, Algemeen Directeur Amex GBT Nederland: “ASML is een toonaangevend hightechbedrijf van Nederlandse bodem dat zeer succesvol is op het wereldtoneel. Amex GBT is verheugd dat wij opnieuw het vertrouwen krijgen om via onze dienstverlening op het gebied van zakenreizen bij te dragen aan de wereldwijde ontwikkeling van ASML.”
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement