WTC Meeting Center Arnhem wint 2e prijs bij de Nationale Meeting Award



Op donderdag 9 maart zijn tijdens EvenementContact in Ahoy de awards uitgereikt aan de winnaars van de Nationale Meeting Award. De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview.com, EvenementContact, Vergaderhamers en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. WTC Meeting Center Arnhem heeft de 2e prijs gewonnen in de categorie Medium.

Meetingservice op hoog niveau
Sinds de opening van het vernieuwde Arnhem Centraal Station is WTC Arnhem-Nijmegen, waarin WTC Meeting Center Arnhem is gevestigd, onderdeel geworden van dé architectonische hotspot van Arnhem. “Ik ben er van overtuigd dat onze medewerkers met hun warme welkom, persoonlijke aandacht en oog voor detail het verschil maken om elke bijeenkomst naar een hoog niveau te brengen. We zijn er daarom ook erg trots op om deze 2e prijs mee te mogen nemen naar de stad Arnhem, die een steeds belangrijkere plek inneemt als zakelijke ontmoetingsplek in Nederland.”, aldus Saviëlle Roemeling, Directeur WTC Meeting Center Arnhem.

WTC Meeting Center Arnhem In het moderne en duurzame WTC gebouw naast Arnhem Centraal Station biedt WTC Meeting Center Arnhem 25 zaaloplossingen van 2 tot 200 personen. Alle zalen op de 12e en 13e etage hebben daglicht in overvloed en bieden een fantastisch 360° uitzicht over Arnhem en omgeving. “Door het vele licht en het prachtige wijdse uitzicht is aan inspiratie geen gebrek!”, aldus Saviëlle Roemeling. Aanvullende services zoals de All-Cable-Available-Service, de handige Personal Service App én de gemiddeld met een 8.5 beoordeelde aardigheid van onze medewerkers zorgen er voor dat onze gasten steeds weer terug willen komen. En met de ligging op Station Arnhem Centraal en de aanwezigheid van 1.050 parkeerplaatsen is WTC Meeting Center Arnhem uitstekend bereikbaar.

Regardz WTC Meeting Center Arnhem is aangesloten bij Regardz.nl. De visie van Regardz is dat mensen elkaar blijven ontmoeten. De kracht van de persoonlijke ontmoeting zal nooit verdwijnen en zal nooit digitaal worden. “Persoonlijke ontmoetingen zijn vaak het begin van iets nieuws. Ontmoeten we vaker doen is onze boodschap. De missie van Regardz is om mensen samen te brengen die elkaar persoonlijk willen ontmoeten voor een training, een opleiding, een vergadering, een feest of een andere bijeenkomst,” aldus Luc van Bussel, CEO van Regardz Hospitality Group B.V.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement