Tweede editie van The Experience Conference



IDEA organiseert in samenwerking met mediapartner MarketingTribune op 3 april 2017 de tweede editie van The Experience Conference. Een evenement geheel gewijd aan de marketingkracht van live communicatie en activatie. Hoe zorg je voor een brand experience that sticks? Hoe groeit merkbekendheid uit tot merkvoorkeur? Door live interactie met de doelgroep, in het écht. Of dit nu via een merkactivatie op straat is of een sterk inhoudelijk event. Live communicatie inzetten binnen je marcom-strategie zorgt voor impact.

Ervaar het zelf tijdens de tweede editie van The Experience Conference. Ontdek waarom activaties en events content creators zijn, hoe via PR en social een groter publiek wordt bereikt en welk effect live communicatie heeft. Verwacht best practices van sterke namen zoals Heineken, Samsung (FR), BrandDeli en The Next Web en inspirerende keynote speakers zoals Arent Jan Hesselink (Edelman Trust Barometer) en Willem van der Schoot (Havas Lemz). Moderator Rens de Jong staat met BuzzMaster garant voor een interactieve middag. The Experience Conference is dé plek om like-minded peers te ontmoeten.

The Experience Conference vindt plaats op maandag 3 april in The Warehouse - Wicked Grounds in Amsterdam en duurt van 12:30 tot 19:00 uur. Aanmelden kan via www.experienceconference.nl. Voor snelle beslissers is er een aantrekkelijke earlybird-korting. Het event is NIMA geaccrediteerd met 4 PE-punten.

Over IDEA
IDEA verenigt de leading agencies in live-communicatie. IDEA is een community van bevlogen specialisten die elkaar helpen en inspireren en zich sterk maken voor het vak. Die campagne-breed denken en geloven dat livecommunicatie een onmisbaar onderdeel is van elke volwaardige marketingstrategie.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement