INK HOTEL AMSTERDAM VALT MAAR LIEFST TWEE KEER IN DE PRIJZEN



TripAdvisor heeft in januari voor de vijftiende keer de Travelers' Choice Awards uitgereikt. INK Hotel Amsterdam is door reizigers op TripAdvisor gekozen als een van de '25 Beste Hotels' van Nederland (nummer 21) én heeft daarnaast een vermelding op de lijst van 'Meest Romantische Hotels' in Nederland (nummer 17). De awards zijn gebaseerd op miljoenen reviews en meningen van bezoekers van TripAdvisor wereldwijd.

Het is niet de eerste keer dat INK hotel Amsterdam in de prijzen valt. Zo won het hotel - dat nog geen twee jaar bestaat – onder andere eerder de Dutch Hotel Award 2016 en de prestigieuze World Luxury Hotel Award 2016. Om alle reviews en winnaars te bekijken, zie www.tripadvisor.nl/TravelersChoice
 

Over INK Hotel Amsterdam
INK Hotel Amsterdam dankt haar naam aan de rijke historie van het pand. Als voormalige thuishaven van de Nederlandse krant 'De Tijd' was het de plek waar verhalen ontstonden, werden geschreven en uiteindelijk gedrukt in inkt. INK Hotel Amsterdam is een onconventioneel lifestyle hotel. De klassieke regels van gastvrijheid worden vrij vertaalt naar vandaag en zo wordt definitie van 'luxe' herschreven in INK. Voor het concept en interieur wordt samen gewerkt met gerenommeerd architectenbureau Concrete Amsterdam. INK hotel Amsterdam is onderdeel van de Mgallery by Sofitel.
MGallery by Sofitel, charmante boutique hotels, inspirerend en uniek
MGallery by Sofitel is een intieme collectie van 85 boutique hotels. Charmante en authentieke hotels met hun eigen doordachte verhalen, MGallery by Sofitel heeft dat 'je ne sais quoi' gevoel dat gepaard gaat met het Franse 'art de recevoir'. Bij MGallery by Sofitel vinden ontdekkingsreizigers alles van hun gading als het gaat om reizen en het exploreren van onbewandelde paden, gevoed door passie, nieuwsgierigheid en interesse in de wereld om hen heen. Elk hotel in de collectie staat bekend om zijn unieke persoonlijkheid, cocooning faciliteiten en uitnodigende lokale sfeer, in meer dan 20 landen, waaronder Frankrijk, Italië, Marokko, Argentinië, Vietnam, Indonesië, Australië ...
Sofitel, authentieke luxe hotels met een Franse geest, is het elegante antwoord op de zoektocht van een luxe reiziger naar de goede dingen van het leven.
sofitel.com | accorhotels.com | pressroom.amsterdam
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement