AVG-Ready? Je kan het prima zelf regelen.



Opeens heeft iedereen het over de nieuwe privacy wetgeving die per 25 mei 2018 actief is. Dat is dus eind volgende maand al. Je moet er best wat voor doen om AVG-Ready te zijn maar het meeste werk kan je (waarschijnlijk) zelf doen.

MeetingReview is ook verwerker van persoonsgegevens en tijdig gestart met alle voorbereidingen. In totaal hebben we straks met alle actieve deelnemers een verwerkersovereenkomst. Overigens een flinke klus!

In deze transitie hebben we afgelopen weken gemerkt dat nog veel deelnemers niet actief zijn of zelfs niet nagedacht hebben over de nieuwe wettelijke eisen. Anderen zijn al klaar. Onze conclusie: er moet wel nog een flinke slag gemaakt worden in de vergader- en evenementenbranche. Onze vanuit MeetingReview geleerde lessen bieden we daarom graag aan.

We hebben, vanuit Online Reputatiemanagers.nl, een toolkit opgesteld en bieden tevens zonodig consult i.s.m. met een gespecialiseerd advocatenkantoor en een organisatie-adviesbureau voor als je AVG-Ready worden liever uitbesteedt.

Mocht je nog vragen hebben over de AVG neem dan gerust contact op.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement