#Apetrots



Komkommertijd ... schrijfstress ... writer's block ... deadline ... eerste werkdag na de vakantie? Toch er gebeurt genoeg in de wereld. Leuke, bijzondere en helaas soms ook minder aangename gebeurtenissen vliegen voorbij, dus onderwerpen genoeg om over te schrijven. Zo zijn er ook altijd kansen die op je pad komen. Ook die zijn de ene keer leuk en de andere keer minder leuk.

Tijdens mijn vrije tijd in de afgelopen periode (heerlijk) kon ik over al mijn ideeën en kansen weer eens in alle rust nadenken, zonder de hectiek van alle dag, zonder dat mensen aan alle kanten aan je trekken. Zelfs de jongste van dertien besloot: "mam, vind je het goed als ik tien dagen naar Spanje ga? Ik wil mijn duikbrevet halen" Euh, okay, I guess?! Stoer van hem en stoer van mijzelf, althans vind ik, dat ik hem liet gaan. Apetrots is hij op deze mijlpaal en ik niet minder, maar goed daar ging het hier niet om.

In maart van dit jaar nam ik een beslissing om me als trainer en coach meer te focussen op mijn specifieke kennis: associatiecongressen. Hierin kan ik mijn passie voor menselijke ontwikkeling samen brengen met de expertise die ik in de afgelopen 25 jaar heb opgebouwd in de academische congreswereld tot in alle hoeken van deze markt. Locaties, steden, PCO's en individuele wetenschappers weten me hiervoor goed te vinden en daar ben ik maar wat trots op. Grappig genoeg word ik ondanks deze focus ook nog altijd voor andere opdrachten gebeld en dat is leuk, want afwisseling van spijs doet eten. Het houdt je alert en geeft je inzicht.

Wat nieuw is, is dat ik internationaal nu ook gevonden word. RREM goes international! Het is maar dat u het weet. Eind augustus stond ik als spreker op het podium van Conventa Crossover in Ljubljana, super leuk! www.crossover.si #Apetrots

Ingrid Rip
Eigenaar van RREM, hét bureau voor training, coaching en projecten binnen de congresmarkt sinds 2003.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement