Als een locatie start vanuit een ideaal



Wat voegt het toe als een locatie niet als ontmoetingsplek is begonnen, maar startte vanuit idealen? Dat geldt zeker voor deze twee nieuwe Locaties met Meerwaarde(n). 

Het Veerhuis was het woonhuis van Pieter Kooistra. Hij richtte zich de laatste 20 jaar van zijn leven op het ontwikkelen van een nieuw economisch gedachtegoed: een wereldbasisinkomen. Nu is het Veerhuis een centrum voor de nieuwe economie, onder de bezielende leiding van oprichter Henry Mentink.

De GeWoonboot is gebouwd als voorbeeld van duurzaam en zelfvoorzienend wonen op het water. De boot was de inspiratiebron van CPO project 'Schoonschip',de eerste zelfvoorzienende drijvende woongemeenschap van Nederland. Daarna ontstond pas het idee om er een vergaderlocatie van te maken. Maar de principes bleven onveranderd: nog steeds is GeWoonboot een visitekaartje van duurzaam ondernemen.

De idealen geven deze professionele vergaderlocaties nog steeds meer glans, maar daarbij zijn het ook gewoon hele fijne plekken in een inspirerende omgeving.

>> lees meer

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Locaties met Meerwaarde(n)

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement