Bij de Impact Hub draait het om sociale impact en duurzame vernieuwingEen locatie waar het draait om vernieuwing en sociale impact is de Impact Hub in Amsterdam. Wanneer je hier binnenloopt voel je: hier wordt een nieuwe wereld vormgegeven. Het gebouw is een broedplaats voor 200 ondernemers en organisaties die werken aan duurzame initiatieven in Amsterdam en over de hele wereld.

De Amsterdams Impact Hub is gevestigd in een van de meest prachtige en historische gebouwen van de stad: die van het Koninklijke Instituut voor de Tropen. Naast de sociale impact is er dan ook de met historie doordrenkte omgeving die je event iets extra’s meegeeft. 

Er zijn diverse ruimten voor evenementen, waarbij het idee is dat de Impact Hub hier bij voorkeur ook iets inhoudelijks aan toevoegt. Je kunt bijvoorbeeld een inspiratie tour doen of sprekers uit de community boeken. Je bevind je letterlijk tussen de innovatieve ondernemers.

Veel opdrachtgevers komen hier dan ook graag om innovaties binnen hun eigen bedrijf uit te broeden met experts en stakeholders. Maar ook als die inhoudelijke connectie er niet is, is de Impact Hub een inspirerende plek voor je event.

>> Lees meer over deze inspirerende locatie

Informatie over de auteur

Locaties met Meerwaarde(n) | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Locaties met Meerwaarde(n) | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Ypendael 22
3743 AW
Baarn
Nederland

Content van deze auteur

Cultureel erfgoed De IJsselstroom blijft behouden
Bij de Impact Hub draait het om sociale impact en duurzame vernieuwing
Better Meetings, sfeervol vergaderen en bijdragen aan wereldwijde sociale innovatie
Art Centre Delft combineert kunst, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid met geweldige natuurbeleving
Vergaderen met een verhaal; ontdek de Ceuvel in Amsterdam
Een evenement met social return
Buitengoed Gelderse Waarden is Locatie met Meerwaarde(n)
Het MVO gevoel