Better Meetings, sfeervol vergaderen en bijdragen aan wereldwijde sociale innovatie



We hebben er een bijzondere toplocatie bij voor sfeervolle vergaderingen, brainstormsessies of kleine bijeenkomsten: het prachtige Better Meetings in de bossen van Austerlitz!

De MVO gedachte is de oorsprong van deze locatie. Better Meetings is namelijk het thuis van Better Future en zij huisvesten start-ups die met hun onderneming bijdragen aan een betere wereld. Een deel van de omzet staan ze af aan Buzz, dat Indiase plattelandsvrouwen opleidt. De locatie biedt in huis een opleiding aan leerlingen met een verstandelijke beperking. Zij koken onder begeleiding van sterrenkoks en halen vaak onverwacht een waardevol diploma.

Voor iedere zakelijke gelegenheid vind je er een juiste plek: huiselijk en sfeervol vergaderen in de Huiskamer of creatief brainstormen in de Droomkamer. Er zijn zelfs tafels beschikbaar die je mag volschrijven! Je kunt meeten bij de openhaard in de Rootskamer, anders-dan-anders vergaderen op Zolder of met een kleine groepje intiem bijeenkomen in de Bovenkamer. Bij mooi weer ga je lekker naar buiten met laptop en collega's en houd je de bijeenkomst gewoon ín de bossen. 

Meer waarden voor natuur en mens voor deze sfeervolle en prachtig gelegen locatie!

>> LEES MEER OVER BETTER MEETINGS IN AUSTERLITZ

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Locaties met Meerwaarde(n)

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement