Kapel van weleer in ere hersteld



De Kapelzaal van Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum is per november 2017 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een ideale theaterruimte. Uiteraard zonder verlies van het authentieke karakter van de zaal.

De kleurrijke en imposante ruimte heeft een frisse nieuwe uitstraling gekregen. Zo is het balkon vergroot en doorgetrokken langs de zijkant van de ruimte, waardoor een heus theaterbalkon met zitplaatsen ontstaat. Er is een prachtige, hardstenen vloer geplaatst en de kleurstelling is helemaal van deze tijd. De originele glas-in-lood ramen zijn behouden gebleven, waardoor de sfeer in de Kapelzaal niet verloren is gegaan.

De aanwezige audiovisuele hulpmiddelen zijn volledig up-to-date en zeer gebruiksvriendelijk. Dit totale plaatje maakt de Kapelzaal uitermate geschikt voor zowel zakelijke- als feestelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan een walking diner, netwerkdiner, receptie, diploma-uitreikingen, jubilea en zelfs bruiloften.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze prachtig vernieuwde zaal verwijzen wij u graag naar www.woudschoten.nl/kapelzaal

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Ingrid Goor

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement