Duurzaamheid? Van der Valk kiest voor 'generatie-overschrijdend' ondernemen



Familie Van der Valk is al meer dan 150 jaar een begrip in Nederland. Martinus Van der Valk bouwde voor elk van zijn 11 kinderen een hotel en legde daarmee de basis van het huidige concern, welke inmiddels uit meer dan 100 vestigingen bestaat.

Martinus dacht niet aan zichzelf, maar aan zijn nakomelingen, voor wie hij een gegarandeerde plek op de arbeidsmarkt creëerde. Al sinds die tijd staat duurzaamheid hoog in het vaandel van de familie omdat zij generatie-overschrijdend ondernemen: ze bouwen hotels en restaurants met de gedachte in hun achterhoofd dat er nog vele generaties Valken na hen gebruik zullen maken van de vestiging en exploitatie.

Marije van der Valk en haar partner Thijs Boomkens hebben diezelfde visie en bouwden in 2016 Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent volgens de normen van het BREEAM Excellent certificaat. In combinatie met de Green Globe certificering is de vestiging aan de Waal op dit moment het meest duurzame hotel in Nederland. Wilt u meer weten over hun duurzame initiatieven? Klik dan hier.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement