ISE 2017



ISE 2017: Audio-Technica

Magazines | Meeting Magazine nr1 2017

The New Class of Conferencing

Ruim 1190 standhouders waren present tijdens de vakbeurs Integrated Systems Europe (ISE) in de RAI Amsterdam. Een van hen was Audio-Technica.

Tijdens ISE presenteerde Audio-Technica het ATUC-50 system. Dit is het eerste full featured digitale conferentiesystem dat het bedrijf met trots omdoopte tot 'The New Class of Conferencing'. "De ATUC-50 is het allereerste system ter wereld waarbij alle conferencing features (zoals het aantal open microfoons en full remote Conference modus) zijn samengevoegd met onder andere full DPS, 12 band (FBS feedback suppressor) en 8 band PEQ (parametric EQ). Het resultaat is het meest complete audiopaneel binnen de conferentie- en discussiesystemen tot nu toe", vertelt Sandra Kellermann, Conference Business Development Manager EMEA bij Audio-Technica Europe. "Daarnaast kun je op dit system ook elke 24V condenser 3-pin XLR microfoon aansluiten. Ook kan er via vier kanalen geluid worden opgenomen en kan geluid in drie verschillende talen tegelijk worden vertaald."

Volgens Kellermann is het bij een conferentie essentieel dat de bijeenkomst in goede banen kan worden geleid, dat het geluid kristalhelder is en dat men elkaar goed kan verstaan. "Wanneer het geluid van slechte kwaliteit is, is ook de verstaanbaarheid niet goed. Dan kost het de deelnemers erg veel moeite om de bijeenkomst te volgen en zullen zij aan het einde zelf afhaken. Naast de noodzaak van goed geluid moet in het geval van videoconferencing ook het beeld goed worden doorgezet. En in het geval van een meertalige bijeenkomst moeten deelnemers elkaar ook kunnen verstaan. Dat vereist een simultane vertaling. Met een system zoals de ATUC-50 wordt een bijeenkomst perfect gefaciliteerd en kunnen de deelnemers profiteren van het gemak en eenvoud in gebruik en voordeel van horen en gehoord worden. Persoonlijk zeggen wij altijd: je kunt geen bijeenkomst bijwonen als je elkaar niet kan verstaan. Audio-Technica, dat wereldwijd bekend staat om haar superieure geluidskwaliteit, levert graag een bijdrage."

www.audio-technica.com

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Wilma Worst

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement