Unique Venues of Amsterdam



Wij zijn de Unique Venues of Amsterdam: een vereniging van 36 uitzonderlijke evenementenlocaties in het centrum van Amsterdam. Stuk voor stuk pareltjes vanwege de architectuur, ligging in de stad en professionaliteit in bedrijfsvoering. De panden zijn van oorsprong niet als congres- of evenementenlocatie opgericht, waardoor organisatoren van events altijd verzekerd zijn van een bijzondere beleving.

De leden van Unique Venues of Amsterdam presenteren zich gezamenlijk op beurzen (nationaal en internationaal), via de website en in een scala aan marketinguitingen. Samen staan we immers sterk, en hierdoor wordt onze zichtbaarheid voor de nationale en internationale congres- en evenementmarkt vergroot.

Het is een actieve vereniging. De Unique Venues ontmoeten elkaar regelmatig op zelf georganiseerde kennissessies, netwerkborrels en klantenevenementen zoals onlangs tijdens de Unique Tour d’Amsterdam. Het bestuur behartigt de belangen van haar leden bij instanties als amsterdam & partners en de gemeente Amsterdam. Sinds 2018 kunnen ook toeleveranciers van de evenementenmarkt zich als partner aansluiten bij de vereniging.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Ga dan snel naar www.uniquevenuesofamsterdam.com. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in een van onze prachtige evenementenlocaties.

Unique Venues of Amsterdam



Damrak 243
1012 ZJ
Amsterdam
Nederland

Content van dit bedrijf

Beurs van Berlage & Maison van den Boer verlengen samenwerking
CES Unveiled Amsterdam op 26 oktober 2017 in Beurs van Berlage
Grootste techbeurs ter wereld komt naar Amsterdam
Artificial Intelligence en persoonlijke aandacht!
Algemene voorwaarden | privacy statement