Eigentijdserf



EIGENTIJDSERF is een bruisende plek en net als de natuur altijd volop in ontwikkeling. Omgeven door lommerrijke bossen, uitgestrekte heidelandschappen en harmonieuze vogelgeluiden waant u zich in een oase van rust en ruimte. Ontdek deze verborgen achtertuin van Tilburg en Eindhoven, de ideale locatie voor het vinden van nieuwe inspiratie en een succesvol samenkomen midden in de natuur.

Een kleurrijke inrichting, uitzicht op de natuur
Te midden van de Brabantse Kempen vindt u EIGENTIJDSERF aan de rand van Westelbeers (Oirschot). In 11 multifunctionele zalen met een variërende zaalcapaciteit van 2 tot 140 personen is plaats voor kleine en grote gezelschappen. Dankzij de weidse opzet van de accommodatie is het mogelijk om voor elke afzonderlijke groep de privacy en ruimte te bieden die gewenst is. Ervaar de natuur dichterbij, ook wanneer u binnen zit. Alle zalen en hotelkamers bevinden zich op de begane grond met uitzicht op de bostuin waardoor u, dag en nacht, verbonden blijft met de natuur.

Op zoek naar nog meer verbinding met de natuurlijke omgeving? Kies dan voor een ontspannen bijeenkomst in de Tuintent, inspirerende brainstormsessie in een boomhut of stap direct naar buiten vanuit onze zalen met openslaande tuindeuren. Daarnaast leent de bostuin van ruim 7 hectares zich uitstekend voor teambuilding of een korte onderbreking. Kom tot rust met een Tai Chi sessie onder de bomen, speel een spannend spel teambuilding of leer op een speelse manier over teamcommunicatie.

Vergaderen aan de waterkant
Wilt u echt even helemaal weg uit de waan van de dag, reserveer dan een bijeenkomst in de Spotter. Een verborgen verblijf aan de waterkant.

Een warm welkom, een vriendelijke lach
Hier worden uw bijeenkomst verzorgd met de welbekende Brabantse gastvrijheid. Door de kleurrijke lobby en vriendelijke lach van gastvrouwen Miranda en Annette voelt u zich hier direct welkom. Tijdens uw verblijf laten chef-kok Gert-Jan en zijn team u genieten van heerlijke gerechten op basis van producten uit de streek.

Het doet ons veel plezier uw verblijf zo comfortabel en doeltreffend mogelijk te maken.

Eigentijdserf



Spreeuwelsedijk 9
5091KS
Westelbeers
Nederland
T: 013 504 13 92

Content van dit bedrijf

Waarom een kerstborrel zo veel meer kan betekenen
Last Minute Meeting Service van EIGENTIJDSERF
6e editie van de Brabantse Haringparty 2019 bij Landgoed Huize Bergen
Wat is uw stijl? 11e vergaderarrangement aangeboden
Huisbier ‘de Pluimgraaf’ van Landgoed Huize Bergen groot succes
De Brabantse Haringparty
Vergaderen in de moestuin van EIGENTIJDSERF
5e editie van De Brabantse Haringparty bij Landgoed Huize Bergen
Nieuwe hotelkamers Landgoed Huize Bergen klaar om gasten te ontvangen
Wat is uw stijl? 11e arrangement gratis
Algemene voorwaarden | privacy statement