De Bonte Wever Assen



Ongekende mogelijkheden in een multifunctionele omgeving voorzien van alle gemakken die u als zakelijke gast kan en mag verwachten.’ Dat is de vernieuwde De Bonte Wever in een notendop. Dit zijn overigens niet onze bewoordingen, maar die van gasten die eerder bij ons geweest zijn voor een zakelijk evenement, congres, vergadering of netwerkmeeting.

De Bonte Wever was al een begrip op het gebied van zakelijk ontmoeten, maar na de toevoeging van o.a. congrescentrum Purple, twee restaurants, Grand Café, extra vergaderruimtes, gescheiden business-entree en extra (luxe) kamers in het viersterren hotel kunt u stellen dat de mogelijkheden binnen De Bonte Wever nu echt grenzeloos zijn.

Wat voor bijeenkomst u ook voor ogen heeft, binnen ons complex is altijd een geschikte ruimte te vinden die past bij uw gezelschap; van een vergadering met acht personen tot een meerdaags congres voor duizenden gasten. Uniek is de veelzijdigheid aan combinatie die te maken zijn met de diverse ruimtes. Denk hierbij aan een grote zaal voor een plenaire bijeenkomst in combinatie met diverse subzalen. 

De Bonte Wever is gevestigd aan de rondweg van Assen op steenworp afstand van de A28 met altijd voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Met onze jarenlange ervaring in hospitality, catering en eventorganisatie zijn wij graag uw sparringpartner voor al uw zakelijke wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een goed gesprek of uitgebreide rondleiding via 0592 303777 of info@debontewever.nl.

De Bonte Wever Assen



Stadsbroek 17
9405 BK
Assen
Nederland
T: 0592 303777
F: 0592 357862

Content van dit bedrijf

UITNODIGING: Bekijk zelf de vernieuwde De Bonte Wever
Na 4 Vergaderhamers nu ook 4 Congreshamers voor De Bonte Wever Assen!
De Bonte Wever Assen breidt fors uit
Samenwerking Dutch Open Darts en De Bonte Wever voortgezet
Hotel De Bonte Wever Assen behaalt Gouden Green Key
De Bonte Wever wederom in Top 100 Grootste Horecabedrijven en Merken 2015
Algemene voorwaarden | privacy statement