Aristo Accommodaties Amsterdam



Aristo Amsterdam: je persoonlijke partner in werken, leren en ontmoeten

Gelegen schuin tegenover station Amsterdam Sloterdijk, nabij de A10 is het een ideale locatie om te vergaderen, voor een congres of te flexwerken. Voor groepen van 2 tot 200 personen.

Flexibele zalen

Onze vergaderzalen zijn te gebruiken voor trainingen, workshops en meetings. De ruimtes zijn nl. flexibel in te delen. In totaal zijn er 13 vergaderzalen tot maximaal 15 personen en 26 zalen tot maximaal 25 personen, 2 computerlokalen en een congreszaal tot 200 personen. Niet alleen de WiFi is kosteloos maar ook de beamer, flip-over en whiteboard zitten bij de prijs inbegrepen.

Ideale combinatie van congresruimtes en break-out rooms

Naast de vergaderzalen beschikken wij over diverse horecalounges en koffieruimtes. Deze zijn exclusief af te huren. Kortom: een ideale combinatie van plenaire zalen, break-out rooms en horecalounges.

En alles daarom heen....

Onze catering (uit eigen keuken!) bieden wij aan in handige all-in arrangementen. Liever maatwerk? Ook daar draaien wij onze handen niet voor om. Laat u verrassen door alle mogelijkheden. Het ervaren team van gastvrouwen en -heren, de frisse inrichting en een volledig aanbod aan technische voorzieningen vormen de basis voor een inspirerende bijeenkomst…

 

Aristo Accommodaties Amsterdam



Teleportboulevard 100
1043 EJ
Amsterdam
Nederland
T: 088 - 230 1000
Algemene voorwaarden | privacy statement