ss Rotterdam



Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam al vele wereldzeeën bevaren. Beleef de authentieke en maritieme sfeer tijdens een weergaloos feest, inspirerend congres of bijeenkomst, de mooiste bruiloft, een luxe hotelovernachting of een culinair diner. Deze locatie maakt alles mogelijk waardoor een event aan boord van het ss Rotterdam iedere gast een unieke ervaring biedt.

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden voor een maritieme meeting of event. Met 12 verschillende authentieke zalen en 29 meeting rooms voor vergaderingen is alles mogelijk. Combineer diverse zalen en maak indien gewenst gebruik van break-out rooms. De combinatie van culinaire topkwaliteit en gastvrije service op een locatie met een schitterend interieur maakt elk event een onvergetelijke happening. Het ss Rotterdam leent zich ook uitstekend voor een zakelijk verblijf. Huur een boardroom of één van de luxe vergaderzalen en maak gebruik van alle faciliteiten van een locatie met hotelservice. Zakelijk of feestelijk, voor tien tot meer dan drieduizend personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan!

Overnacht voor of na uw meeting of event in één van de 254 karakteristiek ingerichte hotelkamers. Begin uw dag met een uitgebreid Internationaal cruise ontbijt in het Lido, borrel ’s middags in de Captains Lounge of Ocean Bar en sluit de avond af met een culinair diner in de Club Room. Geniet van april tot en met september op het terras met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam.

Voor de ultieme maritieme beleving kunt u gebruikmaken van de snelle watertaxi´s die een vaste standplaats krijgen aan de zijde van het schip. Het ss Rotterdam is ook zeer goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid op ons eigen parkeerterrein.

ss Rotterdam



3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM
Rotterdam
Nederland
T: 010 - 297 30 90

Content van dit bedrijf

In één seminar naar effectief leiderschap bij Doordenkers op het ss Rotterdam
ss Rotterdam en Watertaxi Rotterdam slaan handen ineen
Algemene voorwaarden | privacy statement